It’s happening! Kim Kardashians draagmoeder is nu aan het bevallen

Stop met wat je aan het doen bent want we hebben nog meer babynieuws. Na de bevalling van Meghan Markle is nu ook de draagmoeder van Kim Kardashian aan het bevallen. Het vierde kindje van Kim Kardashian en Kanye West kan elk moment op de wereld komen.

We hebben geen tijd om bij te komen van het nieuws dat Archie Harrison op de wereld is gezet, want we gaan meteen door met het volgende babynieuws. De surrogaatmoeder van Kim K en Kanye is namelijk nú aan het bevallen.

Kim Kardashians draagmoeder aan het bevallen

Volgens People is de surrogaatmoeder gisteravond begonnen met de bevalling en Kim en Kanye zijn al in het ziekenhuis om de geboorte van hun zoon bij te wonen. Hoe het nieuws naar buiten werd gebracht? Dat deed zus Kourtney toen ze te gast was bij de Ellen DeGeneres show.

Kris Jenner zat nietsvermoedend op de bank bij Ellen toen Kourtney en zes van de Kardashian kids tevoorschijn kwamen. Toen iedereen op de bank ging zitten, vertelde Kourtney dat de draagmoeder dus aan het bevallen was. Eigenlijk zou Kim in de show komen om Kris te verrassen, maar dat ging dus even niet door vanwege de hele bevalling.

Ellen DeGeneres on Twitter

I surprised @KrisJenner with 6 of her grandchildren. Then I surprised her with one more. Sending love to you, @KimKardashian and @KanyeWest! @kourtneykardash https://t.co/7SzHA2sahM

Vierde kind van Kim en Kanye

Dit zal overigens het tweede kind van de realityster en rapper zijn dat via een draagmoeder wordt geboren. Bij haar eerste twee zwangerschappen kreeg Kim te maken met complicaties, waardoor het haar werd afgeraden zelf nog kinderen te dragen. De naam van het kind is nog niet bekend, dus we wachten geduldig af.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
It’s happening! Kim Kardashians draagmoeder is nu aan het bevallen
Sluiten