Drake flipte helemaal toen hij hoorde dat Adele bij zijn concert was

Beroemdheden zijn ook maar mensen. Jep, ook zij zijn fan van andere artiesten. Dat blijkt maar weer want Drake’s reactie toen hij erachter kwam dat Adele bij zijn concert was, is fantastisch.

Drake en Adele

Vergeet even de rode loper momenten, de premières, de politiek correcte interviews. Nee, als we eerlijk mogen zijn dan zijn de beste momenten van onze favoriete celebs wanneer ze net op echte mensen lijken. Misschien zijn ze dat ook wel, who knows.

Waar we al helemaal van genieten, is als een beroemdheid een intens fangirl momentje heeft over een andere celeb. Zien dat iemand gewoon aan het chillen is en ineens grote ogen van verbazing krijgt bij het zien van een favoriete artiest. Fantastisch.

Drake’s reactie

Daarom is de reactie van Drake toen hij erachter kwam dat Adele bij een van zijn concerten was, geweldig. Mocht je het gemist hebben, Drake was helemaal in z’n feelings toen de ‘Rolling In The Deep’ zangeres onthulde dat ze erbij was.

Adele on Twitter

Oiii Champagne Papi blew my mind tonight! Best production I’ve ever seen hands down and way up there with one of my favorite shows of all time. Huge love ❤️

Afgelopen vrijdag vond een optreden van Drake plaats in Los Angeles. Naast de duizenden mensen die aanwezig waren, was er één iemand bij die bijzonder is voor de rapper. Na de show tweette Adele over het concert en hoe gaaf de hele productie was. Jep, Drake verloor z’n cool volledig.

Greatness recognizing greatness. #CommentsByCelebs

82.9k Likes, 393 Comments – @commentsbycelebs on Instagram: “Greatness recognizing greatness. #CommentsByCelebs”

De Amerikaanse rapper postte een screenshot van het lieve berichtje van de zangeres. Het is dus wel duidelijk dat Drake net zo’n fan is van Adele. Je kan bijna voelen hoe enthousiast hij was toen hij de caption bij de Instagram post schreef. Beeld het je even in. Drake met een enorme glimlach, wetende dat zij erbij was. Hilarisch, toch?

germery on Twitter

drake a whole superstar and losing it over adele being at his show 😍

Brylynn ❣ on Twitter

The fact that Drake loves Adele and vice versa just makes my love for them both grow so much https://t.co/0tydwJHcCq

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Thirsty Drake probeerde Heidi Klum te versieren maar werd keihard genegeerd

Elite Daily

Reageer op artikel:
Drake flipte helemaal toen hij hoorde dat Adele bij zijn concert was
Sluiten