Drake vierde de verjaardag van zijn zoontje en wij krijgen FOMO bij het zien van de foto’s

In 2018 maakte Drake via zijn toen nieuwe album Scorpion bekend dat hij een zoon heeft (die hij kreeg met voormalig pornoster Sophie Brussaux). Inmiddels is Adonis drie jaar en dat werd goed gevierd. Hoewel Drake bijna nooit foto’s van zijn zoon op Instagram deelt, maakte hij voor de verjaardag van zijn zoon een uitzondering. De beelden van het verjaardagsfeest(je) als een verrassing voor fans. En ja, daar vallen wij ook onder.

Zeg nou zelf, bij het zien van de foto’s krijg je met terugwerkende kracht toch last van FOMO?

Drake viert verjaardag van zoontje

Zodra Drake ook maar één foto deelt van Adonis, kunnen fans hun geluk niet op. Eerder deelde Drake dat hij liever niet te veel deelt over zijn zoon om zijn privacy te waarborgen. Toch maakte hij op zijn driejarige verjaardag een uitzondering. Hij postte een foto op Instagram waar de twee lachend te zien zijn, omringd door ballonnen. Via Instagram Stories konden fans nóg meer genieten van het feestje.

Andere felicitaties

De moeder van Adonis, Sophie Brussaux, deelde ook een lieve foto op Instagram om haar zoon een fijne verjaardag te wensen. In de caption werd Drake ook meegenomen: “Joyeux anniversaire mon amoureux! 3 years ago, I was finally meeting you for the first time, after a long 24-hr labour. I’m so proud of the little man you’re becoming, I love you more than life. The world is YOURS! We did that @champagnepapi 💝,” stond onder de post.

Ook nam Drake zijn vader een moment op Instagram om de liefde voor zijn kleinzoon te showen:

Co-ouderschap

Toen in 2018 bekend werd dat Drake een zoon zou hebben, was het lange tijd onduidelijk hoe hij en zijn baby momma Sophie met elkaar omgingen. Fun fact: ze werden voor het eerst samen gespot in een restaurant in Amsterdam. Zij maakte even later bekend zwanger te zijn van Drake en beviel van Adonis.

Drake liet destijds niet veel weten over zijn zoon, omdat hij niet zeker wist of hij wel de vader zou zijn. Met zijn album Scorpion maakte hij bekend dat wél te zijn, en vertelde hij ook dat hij zijn zoon voor de wereld wilde beschermen.

Inmiddels hebben Sophie en Drake het co-ouderschap onder de knie. In zijn single When To Say When (wat uitkwam in maart), liet hij weten dat hij van haar houdt voor wie ze is. Cute.

Reageer op artikel:
Drake vierde de verjaardag van zijn zoontje en wij krijgen FOMO bij het zien van de foto’s
Sluiten