Renée
Renée Entertainment 9 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

Drake verzamelt al jaren Birkin-tassen voor zijn toekomstige vrouw

Dat Drake waarschijnlijk een prachtige vent is om aan je zijde te hebben als vrouw, daar hadden we onszelf al van overtuigd. De rapper gaat ver voor de liefde en gaf in 2011 al aan een “one-woman kind of guy” te zijn. Nu blijkt de 31-jarige Drake zelfs zo erg uit te kijken naar ‘zijn’ toekomstige dame, dat hij al bergen aan Birkins voor haar heeft verzameld.

De iconische Birkin-tas van Hermès is misschien wel de populairste tas op aarde, en sowieso één van de duurste. Een enkele tas kost al snel vele tienduizenden euro’s en voor een extra luxe exemplaar betaal je met gemak een paar honderdduizendjes. Aan de ene kant lijkt dat misschien een onnodige uitgave, maar aan de andere kant is de tas een betere investering dan goud: een Birkin wordt ieder jaar weer meer geld waard.

“…I have a fairly vast collection of Hermès to offer somebody at some point in life.”

Drake verzamelt ze naar eigen zeggen al vele jaren, en zijn toekomstige vrouw mag daar gretig gebruik van gaan maken: “It was one of those things that I, you know, just started collecting as well for, I guess, the woman that I end up with one day. So, I have a fairly vast collection of Hermès to offer somebody at some point in life.”

Drake houdt zich sowieso graag bezig met mode

Waar we kunnen begrijpen dat je bij de woorden ‘mode’ en ‘Drake’ misschien niet direct een supersterke link ziet, mede gezien zijn knalrode Moncler-jas in Hotline Bling, houdt hij zich hier toch erg graag mee bezig. Zo heeft de rapper in 2011 al een eigen kledinglijn gelanceerd onder de naam ‘October’s Very Own’ en bracht hij zijn nieuwe single Signs uit tijdens de Louis Vuitton S/S 2018-mannenshow.

Wij zijn in ieder geval heel benieuwd wie die verzameling ooit mag toe-eigenen. Al is Drake daar waarschijnlijk nog nieuwsgieriger naar.

Hollywood Reporter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Drake verzamelt al jaren Birkin-tassen voor zijn toekomstige vrouw
Sluiten