Julia Schaap
Julia Schaap Beauty 8 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze skincare producten geven jouw droge huid wat extra liefde in het najaar

Nu de koude maanden eraan komen, heeft ook je huid wat extra liefde nodig. In het najaar is de luchtvochtigheid een stuk lager dan in het voorjaar, waardoor je huid wat gevoeliger aanvoelt. Het is daarom belangrijk om je huid te blijven hydrateren en diep te voeden.

Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet, waardoor je afscheid kan nemen van je droge huid.

Weleda Skin Food

Natuurlijk is een goede moisturizer onmisbaar. De Weleda Skin Food is een vochtinbrengende crème met een hydraterende werking. Zoals de naam al zegt voedt het de huid, waardoor je geen last meer hebt van een droogte. Ideaal voor tijdens het winterse weer.

Garnier Hydra Bomb masker

Een goed hydraterend masker doet wonderen en hoeft niet duur te zijn. De Hydra Bomb maskers van Garnier zijn zeker het proberen waard. Bij een sheet masker hoef je niet hard te boenen, maar trek je hem zo van je gezicht. Elk masker van de Hydra Bomb lijn heeft een eigen werking – dus ook voor jou huid zit er eentje bij.

Caudalíe – Vinosource-Hydra SOS Thirst-Quenching Serum

Door de weersverandering kan je huid van slag raken. Daarom mag een voedend serum niet ontbreken in jouw skincare routine. Dit serum van Caudalíe is ontwikkeld voor een droge huid en wordt snel in de huid opgenomen. Ook laat het geen restjes achter, waardoor je make-up mooi blijft zitten.

Laneige Lip Sleeping Mask

Niet alleen je huid wordt droger in de winterperiode, maar ook je lippen. Het is belangrijk dat je deze ook goed verzorgd, zodat je geen last krijgt van crusty lippen. Het Lip Sleeping Mask van Laneige kan je ‘s avonds en overdag gebruiken, hierdoor heb je goed gehydrateerde lippen.

Biodermal – oogcrème voor alle huidtypen

Doordat de huid van je oogleden dunner is, wordt deze zone sneller gevoelig tijdens kouder weer. Hierdoor is het belangrijk om ook je oogleden goed te verzorgen. De Biodermal oogcrème is geschikt voor elk huidtype. Zeg maar dag tegen die droge oogleden.

Hoe vaak moet jij je beddengoed wassen voor een zuivere huid?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.