Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 25 apr 2018

Droombaan – je kunt deze zomer met een travel buddy betaald de wereld rondvliegen

Nog geen vakantieplannen voor deze zomer? Dan hebben we een leuke suggestie voor je: ga lekker samen met je vriend(in), moeder of kat betaald de wereld rond.

Voor de baan vlieg je in eerste instantie naar IJsland. Dit wordt je thuisbasis van waaruit je van 1 juni tot 15 augustus de hele wereld rond zult vliegen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt ernaartoe. New York, Tel Aviv, San Francisco, Berlijn, noem het maar op en je vliegt erheen.
betaald reizen

WIL IK!

Wat er van jou en je travel buddy verwacht wordt? Jullie gaan lekker vloggen om een een digitale travel guide voor WOW air te produceren. Om deze guide in elkaar te kunnen flansen, wordt er van jullie verwacht dat je zo veel mogelijk te weten komt over de plekken die je bezoekt. Denk hierbij aan lokaal eten, de cultuur, het nachtleven en de natuur. Deze informatie proppen jullie in vlogs, Instagram Stories, foto’s en iedere andere digitale mediavorm die je je maar kunt bedenken. Oh ja, je krijgt trouwens ook nog gewoon betaald. Klinkt als een prima baantje, denk je niet?

Aanmelden

Oké, het mag duidelijk zijn dat dit de droombaan is van ieder mens. Hoe meld je je aan? Door een video van maximaal twee minuten op te nemen (en te editen) waarin je aangeeft waarom jij de geschikte persoon bent voor de job. Laten we eerlijk zijn: de kans dat je de gelukkige bent is nihil, maar niet geschoten is altijd mis. Succes!

wow air

Reageer op artikel:
Droombaan – je kunt deze zomer met een travel buddy betaald de wereld rondvliegen
Sluiten