Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 5 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Drunk yoga is een ding en doei we zijn even drunk yoga gaan doen

Wij zijn niet zo heel erg van het sporten. Of beter gezegd: wij zijn heel erg niet van het sporten. We zitten nou eenmaal liever met vriendinnen op de bank met een goed glas wijn een een XL pizza, dan dat we in de sportschool staan te werken aan onze summer bod. Tenzij…

Drunk yoga

Jawel, een yogaschool in New York biedt nu ‘drunk yoga’ aan. Het spreekt redelijk voor zich, maar dat houdt dus in dat je wijn drinkt tijdens de yogales. ‘Leuk, maar waarom?’ vraag je je nu misschien af. Nou, daar heeft Eli Walker, de bedenker van drunk yoga wel antwoord op:
“By integrating yoga with wine, I’m highlighting the communal aspects of both through a soulful celebration of mindful movement for the purpose of cultivating happiness, and I believe that happiness is health” Oh ja, lekker wazig, Eli. In normale niet-yogataal: omdat je van wijn blij wordt en omdat blij zijn gezond is. Kunnen we ons op zich wel in vinden.

Let’s go!

Sporten wordt op deze manier ineens een stuk aantrekkelijker. Maar of je van drunk yoga een summer bod krijgt valt te betwijfelen (want, calorieën) én je kunt je afvragen of het verstandig is elke dag een lesje te volgen, maar leuk is het wel. Met mate kan het echt niet zo veel kwaad om een glaasje wijn naast je matje te hebben staan. Wordt alleen waarschijnlijk wel wat lastig om die poses vast te houden, met een slokje op. Maar hey, dat kan je natuurlijk ook gewoon zien als een extra uitdaging.

elite daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Drunk yoga is een ding en doei we zijn even drunk yoga gaan doen
Sluiten