admin
admin Post 21 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Moeite met Dry January? Bij House Bar drink je de lekkerste alcoholvrije cocktails

Het nieuwe jaar is van start gegaan en met daarbij natuurlijk de berg bijbehorende goede voornemens. Meer sporten, gezonder eten en vaker leuke dingen doen zijn de meest voorkomende doelen die je jezelf een jaar lang oplegt. Toch zijn er naast jaardoelen ook voornemens die iets korter duren en iets haalbaarder zijn, zoals Dry January: de eerste maand van het jaar doorkomen zonder alcohol te drinken.

Zonder alcohol leven is moeilijk

Eerlijk is eerlijk; deze uitdaging is verrekte moeilijk. Je gaat met goede moed van start, maar dan kom je er snel genoeg achter hoe vaak je wel geen glaasje drinkt. Geen diner of filmavond met je vriendinnen is compleet zonder een drankje, wat deze challenge eigenlijk onmogelijk lijkt te maken; niet drinken is gewoon geen optie.

House Bar Amsterdam

Zo overleef je Dry January

Om je Dry January door te helpen, zijn wij op zoek gegaan naar de manier waarop je toch gezellige dingen kunt ondernemen met vriendinnen zónder in de verleiding te komen een drankje mee te drinken. En die manier hebben wij voor je gevonden, namelijk: de House Bar. Een gezellige bar waar je een leuk avondje kunt hebben met je vriendinnen onder het genot van de heerlijkste en meest originele cocktails; ze zijn namelijk allemaal gebaseerd en geselecteerd op kenmerken van wijken in Amsterdam. Nu horen we je denken: “Maar cocktails, die bevatten alcohol?” Een aantal van deze dus niet!

En nu horen we je weer denken: “Maar alcoholvrije cocktails, daar is toch niks aan?” Het mooie van deze alcoholvrije cocktails is dat ze précies hetzelfde zijn als het origineel, maar dan zonder alcohol natuurlijk, en dat het verscheel dus niet te proeven is. Dit kunnen wij met alle zekerheid bevestigen; we hebben ons kostelijk vermaakt met alcoholvrije cocktails op onze nieuwjaarsborrel. Onze favorieten waren ‘Bittercup’ en ‘North of the Border’.

Dus ben je druk bezig met Dry January en wil je het graag afmaken, maar wil je ook nog leuke dingen blijven doen? Neem dan zeker een kijkje bij de House Bar en bestel een van de alcoholvrije cocktails. Niemand heeft door dat je voor spek en bonen meedrinkt en je kunt supertrots op jezelf zijn dat je de maand volhoudt: een win-win situatie. Oh en daarnaast is hun inrichting perfect voor mooie Instagram foto’s!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Moeite met Dry January? Bij House Bar drink je de lekkerste alcoholvrije cocktails
Sluiten