Dua Lipa heeft alweer een nieuwe vlam en dat is zeker geen onbekende

Het is nog maar een paar weekjes officieel voorbij tussen Dua Lipa en haar ex-vriend Isaac Carew. De zangeres zit niet stil, want het lijkt erop dat ze nu alweer een nieuwe vlam in haar leven heeft. Met niemand minder dan Anwar Hadid is Dua de laatste tijd meerdere keren gespot.

Mocht de naam Anwar niet bekend klinken, hij is het broertje van supermodellen Bella en Gigi Hadid. Ook hij is model (obvisouly, kíjk naar hem) en hij en Dua lijken het heel gezellig te hebben.

Dua Lipa en Anwar Hadid

De Britse zangeres was aanwezig op de verjaardag van het twintigjarige model in Malibu vorige week. Volgens verschillende bronnen stond ze heel dichtbij hem toen iedereen Happy Birthday zong tijdens zijn feestje. Veel mensen denken dat Gigi de rol van Cupido heeft gespeeld aangezien zij een hele goede vriendin van Dua is. Zij zag misschien een match tussen haar broertje en vriendin en heeft de twee aan elkaar voorgesteld.

Naast dat ze samen met hem op zijn verjaardagsfeest was, werden de twee volgens The Sun ook in Malibu gespot toen ze een date hadden én zijn ze met z’n tweeën gespot in Los Angeles afgelopen maand. Een bron vertelt: “She has been in Los Angeles almost ever since she and Isaac split again and she has been able to spend time with Anwar, who she really gets on with. They are a lot closer in age and it’s just been fun. It’s a confusing time for both Dua and Isaac but she is just going with the flow and doing what feels right.”

landed in London with a bunch of film to develop ✨🥺

1.1m Likes, 2,903 Comments – Dua Lipa (@dualipa) on Instagram: “landed in London with a bunch of film to develop ✨🥺”

Dua Lipa’s ex-vriend

De 33-jarige Isaac zou het begin juni uit hebben gemaakt met Dua omdat ze allebei supervolle agenda’s hadden. Ze hadden weinig tijd om elkaar te zien en daardoor werkte het helaas niet meer. Dua en Isaac begonnen in 2013 met daten en hebben zo’n vier jaar een relatie gehad. In 2017 ging het tijdelijk uit, maar in januari vorig jaar vonden de twee elkaar toch weer.

Dua is op dit moment druk bezig met het maken van nieuwe muziek en is al ongeveer drie jaar over de wereld aan het touren. Logisch dus, dat het moeilijk is om een relatie aan te gaan met zo’n leven. Maar wie weet is Anwar the one? Vooralsnog hebben zij en Anwar nog niks bevestigd, maar wie weet komt daar binnenkort verandering in.

Instagram post by A+ * May 29, 2019 at 9:20pm UTC

32.9k Likes, 250 Comments – A+ (@anwarhadid) on Instagram

Glamour MagazineThe Sun

Reageer op artikel:
Dua Lipa heeft alweer een nieuwe vlam en dat is zeker geen onbekende
Sluiten