Dua Lipa laat zien dat de bandana hét accessoire voor deze zomer is

Na weken van quarantainelooks (#guilty) kunnen we ons eindelijk weer in een mooie look hijsen. Zeker nu het mooie weer eraan komt, is het tijd voor wat zomerse outfits. En die kunnen ook maar wat comfortabel zijn, weten wij. Er is alleen één accessoire die je niet moet missen bij het stylen van je volgende outfit: een bandana. En dat bewijst Dua Lipa met haar quarantainelook.

In de zeroes was de bandana al een hit en deze zomer is hij helemaal terug van weggeweest.

Dua Lipa draagt bandana

Dua Lipa en haar vriend Anwar Hadid zitten samen in quarantaine. Ze wonen inmiddels samen in Londen, dus zijn ver verwijderd van de rest van de familie Hadid. Die verblijven namelijk op de luxe boerderij van moeder Yolanda Hadid. Toch lijken Anwar en Dua zich prima te vermaken en zien ze er nog fashionable uit ook. Dua Lipa doet nu haar eigen styling en post haar quarantainelooks graag op social media.

Zo heeft Dua – net als schoonzus Bella – al verschillende kapsels gehad tijdens quarantaine. Toch deelt ze niet alleen elke keer een andere haarkleur, ook haar complete outfits worden steeds beter. In een recente post draagt ze zelfs een must-have accessoire op haar hoofd: de bandana.

Het accessoire voor de zomer

We zien Dua Lipa in een comfortabele look, maar wel met de juiste accessoires. Ze draagt een rode baguette-clutch, kralenkettingen en een Louis Vuitton-bandana. En laat dat nou juist het accessoire voor deze zomer zijn. De bandana brengt ons terug naar de jaren negentig, toen hij niet alleen werd gedragen als accessoire maar ook als teken van verzet. En die statements lijken deze zomer terug te komen, want we zagen de bandana al eerder bij verschillende shows.

Zo showde Dior de bandana tijdens de feministische shows voor Fall/Winter 2020 en kwam het item ook terug bij Vivienne Westwood. Een krachtig stuk, waarmee je gegarandeerd een statement maakt. Ook in quarantaine.

bandana dua lipa
FRANCOIS GUILLOT / AFP
bandana dua lipa
FRANCOIS GUILLOT / AFP
Reageer op artikel:
Dua Lipa laat zien dat de bandana hét accessoire voor deze zomer is
Sluiten