Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 13 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa onthult spraakmakend nieuw kapsel na lange stilte op Instagram

Dua Lipa is een stijlicoon. Niet op de manier als Hailey Bieber en Sophia Richie, maar op totaal eigen wijze. Nu zet ze opnieuw de toon voor het najaar met haar nieuwe coupe. Op Instagram deelt ze de beelden van haar vuurrode lokken.

En ja, ook dit staat de zangeres weer fantastisch. Het begint bijna irritant te worden.

Dua Lipa verft haar rood

Er is een nieuwe redhead in the game en het is niemand minder dan Dua Lipa. De zangeres onthulde donderdag haar vurige rode haar op Instagram nadat ze een korte pauze had ingelast op het socialmediaplatform en cryptisch al haar foto’s had verwijderd. “Miss me?” schreef Dua bij de foto.

Deze comeback op Instagram maakt alles weer goed. Sterker nog, het maakt dat wij nu ook ons haar rood willen verven.

De reacties op de foto van Dua Lipa zijn vrijwel alleen maar lovend. “WE MISSED YOU A LOOOOOTTTTTT I LOVE YOU,” schrijft een fan. Een ander schrijft: “WE ARE SO READY FOR YOU.”

Nieuwe versie van Dua Lipa

Dua has entered a new era. Niet alleen wat coupe betreft, maar ook qua muziek. Eerder vertelde de zangeres aan The New York Times dat ze een nieuwe sound aan het ontwikkelen is. Al zal dit wel nog steeds pop zijn.

Het is meer dan drie jaar geleden sinds de hitmaker in 2020 haar tweede album Future Nostalgia uitbracht. Lipa vertelde Variety destijds dat ze mensen iets wilde geven om naar te luisteren tijdens de COVID-19 pandemie.

Waar ze nu mee op de proppen komt is nog een verrassing. Fans vermoedden dat de Dua Lipa op het punt stond om een nieuwe single uit te brengen nadat ze had bevestigd dat haar volgende album in 2024 zal verschijnen. Misschien haalt ze inspiratie uit haar opbloeiende romance met vriend Romain Gavras.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.