Goals – Dua Lipa’s nieuwe kapsel heeft de mooiste pony die wij ooit in ons leven hebben gezien

Het najaar is begonnen en menig celebrity kiest ervoor om de schaar in hun haar te zetten. Ook Dua Lipa gaat voor een nieuw kapsel voor de herfst. De zangeres heeft een pony laten zetten en het staat haar fan-tas-tisch.

Dua Lipa is niet bang om haar haarstijl zo nu en dan te veranderen. Van een korte bob tot aan een roze haarkleur, alles lijkt haar te staan. Ook haar nieuwe kapsel met pony is jaloersmakend.

Dua Lipa’s prachtige boblijn

Als je het ons vraagt heeft Dua Lipa misschien wel het mooiste haar ooit. Haar korte, sluike boblijn is al jaren haar go-to look. Het is een makkelijk te onderhouden kapsel en we hebben haar nog nooit met ook maar een klein beetje pluizig haar gezien. Hoe dan? Het is ons een mysterie en we zijn stiekem een beetje teleurgesteld dat we niet ook #blessed zijn met haar zoals zij heeft. Ach ja, je kant niet alles hebben.

Maar goed. Als je de zangeres een beetje volgt op Instagram kan je zien dat ze haar beste leven aan het leiden is. Deze week was ze te vinden in de stad van de liefde, Parijs. Dua Lipa bezocht verschillende shows tijdens Paris Fashion Week en gelukkig voor ons deelde ze ook een paar gezellige kiekjes van haar citytrip op Instagram.

Auguriiii di buon compleanno amoreeee @lorenzoposocco ??? Happy Birthday my partner in crime!!! I love you and all our adventures together ????????

738.8k Likes, 2,149 Comments – Dua Lipa (@dualipa) on Instagram: “Auguriiii di buon compleanno amoreeee @lorenzoposocco ??? Happy Birthday my partner in crime!!! I…”

Dua Lipa’s nieuwe kapsel

Op die foto’s zagen we dan ook dat de zangeres de schaar in haar iconische boblijn heeft gezet want jawel, ze heeft een pony. En niet zomaar een pony. De pony begint hoog waardoor het aardig lange plukjes zijn en zoals altijd is het hele kapsel enorm sleek.

Hoe ze haar haar zo slijk en shiny krijgt? Dat geheim verklapte een van haar haarstylisten, Cats del Rosaria. Hij vertelt: “We always do something sleek and clean. I love her style, and she’s always true to herself. No fuss. I personally love using the Dyson Supersonic hair dryer. It cuts the drying time in half and isn’t as loud as the typical professional blowdryer. For a look this sleek, I use a strong hold gel. To finish it off, I would opt for a strong hold finishing hairspray.”

Waar uit het niets een pony laten zetten soms een teken is van een persoonlijke crisis, lijkt dit een fantastische keuze te zijn geweest voor Dua Lipa. Slayyyy girl.

My hair is full of secrets ?

1.7m Likes, 7,459 Comments – Dua Lipa (@dualipa) on Instagram: “My hair is full of secrets ?”

Femme Fatale last night for the Libre Launch in PARIHHHH! Thank you for such a magical memorable night! Merci ❤️ @yslbeauty @ysl #iamlibre

716.8k Likes, 1,972 Comments – Dua Lipa (@dualipa) on Instagram: “Femme Fatale last night for the Libre Launch in PARIHHHH! Thank you for such a magical memorable…”

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Goals – Dua Lipa’s nieuwe kapsel heeft de mooiste pony die wij ooit in ons leven hebben gezien
Sluiten