Gina Koninkx
Gina Koninkx Post 14 sep 2019

De vetste hotspot van Amsterdam voor een avondje uit: karaokebar Duke of Tokyo

Wil jij het feestje van de eeuw op jouw naam hebben staan? Dan hebben wij de ultieme locatie voor jouw party gevonden. De Duke of Tokyo in Amsterdam is de vetste thema karaokebar van – en dat kunnen we gerust zeggen – de wereld. Als je één van de acht privéruimtes reserveert, hebben jullie sowieso de avond van je leven.

Step into the magical world of Duke of Tokyo. Niet voor niks het motto van de karaokebar. Het interieur is wauw en je waant je in Tokyo terwijl je gewoon in de Reguliersdwarsstaat staat te dansen.

Hotspot Duke of Tokyo in Amsterdam

Alles klopt aan de Duke of Tokyo. De sfeer, de muziek, de inrichting. De Japanse karaokebar mag zichzelf dan ook met recht dé hotspot van de Reguliersdwarsstraat noemen. Samen met je partycrew kun je hier een privéruimte huren om ongegeneerd de mooiste hits en foutste krakers te zingen. Helemaal uit je plaat op Cardi B bijvoorbeeld.

Je eigen karaokeruimte

In de karaokebar worden lekkere platen gedraaid waar iedereen op kan dansen. Drink van te voren vast een aantal drankjes zodat je zeker weet dat jij als een rockstar zonder schaamte naar die microfoon grijpt. Te vals gezongen om je nog te vertonen? Je kunt drankjes naar de kamer laten komen. En dat is in sommige gevallen dus echt wel handig.

Durven jij en je vriendengroep dit aan? Boek hier een ruimte bij Duke of Tokyo.

Reageer op artikel:
De vetste hotspot van Amsterdam voor een avondje uit: karaokebar Duke of Tokyo
Sluiten