Pak de tissues – Een tweede trailer van de live-action Disneyfilm ‘Dumbo’ is gelanceerd

We schreven eerder al over de eerste trailer van de aankomende live-action remake van de Disneyfilm Dumbo. Goed nieuws voor alle fans want er is deze week een tweede trailer gereleased. Eén ding is zeker: deze film moeten we zien.

Tweede trailer van Dumbo

We moeten nog een maandje wachten, maar dan is het zover: de lancering van de live-action remake van Dumbo, de leukste Disneyfilm ooit gemaakt. Disney komt ons tegemoet en heeft de tweede trailer van de film online gezet.

Even serieus, de twee minuut durende preview is pure nostalgie voor alle fans van het jonge circusolifantje. Een deel van de beelden zijn hetzelfde als in de eerste trailer, maar we zien ook heel veel nieuwe dingen waardoor we weer helemaal enthousiast worden.

Walt Dinsey postte eergisteren het volgende op Twitter samen met de trailer: “Welcome to the circus baby #Dumbo! Watch the brand new trailer, flying into cinemas next month.”

Disney UK on Twitter

Welcome to the circus baby #Dumbo! Watch the brand new trailer, flying into cinemas next month 🐘🎪 https://t.co/JqjJIgdBuB

Het verhaal van Dumbo

Het verhaal ken je nog wel. Het schattige pasgeboren olifantje blijkt enorme oren te hebben. Zo enorm zelfs, dat hij gewoon kan vliegen. Klinkt helemaal leuk, maar de film gaat niet zo zoetsappig worden als we zouden verwachten. De film is namelijk geregisseerd door Tim Burton en dan weet je al hoe het gaat: het gaat iets duisterder worden dan we het herinneren.

Colin Farrell speelt de alleenstaande vader Holt Farrier. Holt was ooit een circusster, maar zorgt nu voor zijn kids. Hij besluit toch terug te gaan naar zijn oude circus en wordt de verzorger van de schattige Dumbo. Het blijkt dat het takenpakket van Holt iets uitgebreider wordt dan alleen verzorgen, want hij moet de olifant uit handen zien te houden van de uitbuiter Vandevere.

Dit bericht bekijken op Instagram

The one. The only. #Dumbo

Een bericht gedeeld door Disney’s Dumbo (@dumbo) op

Pak de tissues er maar bij want we gaan een potje janken met z’n allen.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De eerste trailer van de nieuwe Lion King laat je hart sneller kloppen

Reageer op artikel:
Pak de tissues – Een tweede trailer van de live-action Disneyfilm ‘Dumbo’ is gelanceerd
Sluiten