Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 17 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze spray is de perfecte dupe voor de uitverkochte Sophia Mae tanning mist

Waar twee jaar geleden de Collistar drops nog razend populair waren, wil nu iedereen de Sophia Mae tanning mist. Alles voor een lekker bruin gezicht, toch? Maar zoals veel andere producten die Monica Geuze lanceert, is ook de tanning mist snel uitverkocht. Gelukkig koop je de perfecte dupe gewoon bij Etos.

Na talloze video’s op TikTok gezien te hebben, wil iedereen de Sophie Mae tanning mist. Hij brengt makkelijk aan met de spray (lees: geen vlekken op je vingers) en iedereen heeft een bizarre glow de volgende ochtend. We want, maar nu is ‘ie dus uitverkocht. En het duurt zeker nog een aantal weken voordat ‘ie weer op voorraad is.

Etos verkoopt dupe Sophia Mae tanning mist

Alles wat Monica Geuze aanraakt, verandert in goud. Zelfs onze huidjes, want met de Sophia Mae tanning mist blijk je een goede glow te krijgen. Wat ons vooral trekt, is dat je deze zelfbruiner aanbrengt met een spray. We zijn allemaal weleens wakker geworden met een bruin hoofd én bruine vingers. Zelfs als je dacht dat je nu je handen écht goed had gewassen.

De Sophia Mae tanning mist was snel uitverkocht. En laatst deed Monica in een podcast al uit de doeken dat het soms best even wachten is op een nieuws voorraad. Baalt zij van, balen wij van. Enfin, voor in de tussentijd koop je bij Etos een hele fijne dupe, die ook nog eens iets goedkoper is. Het gaat namelijk om de Minetan Rose Illuminating Facial Tan Mist.

Minetan Rose Illuminating Facial Tan Mist – €14,95

etos dupe sophia mae mist
Etos

Volgens verschillende beautyliefhebbers op TikTok doet deze mist precies hetzelfde: hij geeft je een mooie tan en een gezonde glow.

En dat voor bijna de helft van de prijs, die van Sophia Mae kost namelijk €28. Tip van NSMBL: als je dit weekend de Minetan Rose Illuminating Facial Tan Mist haalt dan is het nog 1+1 gratis bij Etos.

Ik testte talloze zelfbruiners voor het lichaam en dit zijn mijn ultieme favorieten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.