Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Partnerbijdrage 18 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Duran Lantink en Batavia Stad komen deze Fashion Week met een talentenprogramma

Vorig jaar tijdens Amsterdam Fashion Week zagen we de Nederlandse designer Duran Lantink al samenwerken met Batavia Stad Fashion Outlet. Deze unieke samenwerking zal ook komende editie weer plaatsvinden. Op vrijdag 18 september wordt de dag gestart met het talentenprogramma Visions Of. Outletkleding op de catwalk? Yup, Duran Lantink en Batavia Stad Fashion Outlet bewijzen dat het kan.

En geloof ons, dit bijzondere moment wil je ook dit jaar niet missen.

Batavia Stad Fashion Outlet x Duran Lantink

Tijdens de vorige september-editie van Amsterdam Fashion Week liet designer Duran Lantink al een memorabele show zien, waarin stukken werken werden geshowd bestaande uit kleding van Batavia Stad Fashion Outlet. Uit dit succes groeide het project Visions Of, een talentenprogramma waar tien creatievelingen aan deelnemen.

Tijdens een traject van zes maanden krijgen de deelnemers de mogelijkheid om hun unieke verhaal te vertellen op een visuele manier voor Amsterdam Fashion Week met support van Batavia Stad Fashion Outlet. Het doel van het talentenprogramma is om nieuw talent te ondersteunen én een podium te bieden.

De place to be om te shoppen

Nieuw talent ondersteunen en een podium bieden, is iets wat goed past bij Batavia Stad. Met een aanbod van meer dan 250 modemerken, geeft Batavia Stad Fashion Outlet lokale talenten ook de ruimte. En voor wie niet gelooft dat outletkleding ook fashionable is, is nog nooit in Batavia Stad geweest (shame on you).

Bij Batavia Stad scoor je zowel internationale merken als merken van bekende Nederlandse ontwerpers (Scotch & Soda en Denham bijvoorbeeld) met hoge kortingen, die wel kunnen oplopen tot 70 procent. En dat is nog niet alles, want je vindt er ook genoeg restaurants. Minstens zo belangrijk.

Ideaal voor als je nog op zoek bent naar een leuk dagje weg met je beste vriendin of lover, dus. Batavia Stad Fashion Outlet is centraal gelegen én supergoed bereikbaar, niks wat je tegenhoudt. Pak de agenda’s er maar bij, Batavia Stad is je go-to.

In samenwerking met Batavia Stad Fashion Outlet

Reageer op artikel:
Duran Lantink en Batavia Stad komen deze Fashion Week met een talentenprogramma
Sluiten