Renée
Renée Beauty 30 nov 2016

Durf jij het aan? Deze beauty vlogger zweert bij wasabi voor volle lippen

Vergeet pijnlijke lip fillers, overdreven liners en het zuigen op shotglazen om je lippen voller te doen ogen: blijkbaar is er een goedkoop huis-tuin-en-keukengoedje die ook jou Jolie-lippen kan bezorgen. Wat het precies is? Wasabi. Of dat zonder risico is? Nee.

De Canadese beauty vlogger en Instagrammer Farah Dhukai zweert bij het gebruik van je favoriete sushi-topping wasabi en smeert dit op haar lippen voor meer volume. Er zit natuurlijk ook een logica in: door de mierikswortel uit de wasabi-tube wordt de bloedtoevoer naar de lippen verhoogd, waardoor ze tijdelijk voller zullen worden.

Hoewel Farah waarschuwt dat je eerst een patch-test moet doen om te kijken of je geen allergische reactie krijgt, is zelfs dan het gebruik nog niet zonder risico. Je lippen zijn natuurlijk veel dunner dan de rest van je huid, waardoor deze ook gevoeliger zijn voor dergelijke agressieve producten. Met grote kans zal er geen allergische reactie volgen, echter kan het er wel voor zorgen dat je hierdoor een voedselallergie ópbouwt. En dat is die dikke lip niet waard.

Een glossje doet ook wonderen

Farah’s video is alleen op Instagram inmiddels al ruim zes miljoen keer bekeken en Farah blijft de wasabi op deze manier gebruiken, maar wij houden het even bij kijken. Ziet er toch best fascinerend uit.

https://www.nsmbl.nl/nsmbl-beauty-challenge-kylie-jenners-volle-lippen-namaken/

Reageer op artikel:
Durf jij het aan? Deze beauty vlogger zweert bij wasabi voor volle lippen
Sluiten