Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 8 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Ook de allerduurste bruiloft ooit op TikTok langs zien komen? Dit bizarre verhaal gaat erachter schuil

Vorige week overspoelden talloze video’s van een buitengewoon extravagante, luxueuze bruiloft onze tijdlijn op TikTok. Een huwelijk dat normaal gesproken alleen in sprookjes lijkt voor te komen en volgens velen zelfs de buitengewone bruiloft van Sofia Richie Grainge overtrof.

Maar zoals zo vaak in het echte leven is niet alles zo rooskleurig als het lijkt. Achter deze sprookjesachtige bruiloft schuilt namelijk een controversieel horrorverhaal.

Van sprookjesbruiloft naar horrorscenario

We overdrijven niets als we zeggen dat we nog nooit zó’n sprookjesbruiloft als deze voorbij hebben zien komen. We kunnen ons zomaar voorstellen dat het huwelijk van Marie Antoinette er vrijwel niets bij zou zijn. Met een geschat budget van $59 miljoen, een overnachting in Versailles, een rehearsaldiner in het Parijse Operahuis, een volledig custom made trouwjurk van Dior, een decor van ruwweg een miljoen bloemen, een volledig orkest  en een receptie waarbij Maroon 5 op kwam treden moge duidelijk zijn dat Madelaine Brockway en Jacob LaGrone uit hebben gepakt. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Droom dan vooral even weg bij de beelden hieronder.

@incredible.cases

🤩 What does a $59 million wedding look like? Madeleine Brockway married Jacob Lagrogne. It’s one of the most prestigious international weddings.

♬ original sound – Storyteller 👁

Waar we zouden verwachten dat dit het begin van hun sprookjeshuwelijk zou zijn, steekt het toch even net wat anders in elkaar. Jacob staat namelijk mogelijk een levenslange gevangenisstraf te wachten. Dit vanwege vermeende betrokkenheid bij het beschieten van politieagenten in Noord-Texas eerder dit jaar.

Geen sprookjesprins, maar vermeend crimineel

In maart werd hij aangeklaagd voor drie gevallen van zware mishandeling van een ambtenaar, een misdrijf van de eerste graad in de staat Texas. Volgens de plaatselijke autoriteiten in Texas komen de aanklachten voort uit een incident op 14 maart waarbij agenten reageerden op meerdere meldingen van ongeregeldheden waarbij een vuurwapen werd afgevuurd bij een huis. Toen drie agenten uit Westworth Village en Westover Hills, ter plaatse kwamen, verklaarden ze te zijn “beschoten” door LaGrone.

In augustus bood het bureau van de officier van justitie van Tarrant County hem een schikking aan van 25 jaar gevangenisstraf, zoals vermeld in gerechtelijke documenten.

Laatste avondmaal samen

Terwijl de beelden van de sprookjesachtige bruiloft TikTok blijven overnemen, blijft een vraag in de lucht hangen. Was dit echt een sprookjeshuwelijk of is het slechts een afleiding van de duistere realiteit die op de achtergrond sluimert? Mocht Jacob veroordeeld worden, zou het zomaar kunnen zijn dat hun bruiloft een van de laatste feestjes is die het bruidspaar samen heeft kunnen vieren. Wel wordt er ook gespeculeerd dat hem vrijwel geen straf staat te wachten, gezien zijn enorme vermogen.

Wat het volgende hoofdstuk in dit verhaal gaat zijn zal de tijd ons leren. Wij zijn in ieder geval enorm benieuwd. Wordt dit een gevangenis-huwelijk? Of zal hij nooit een dag in de gevangenis hoeven slijten?

@shameless_podcast

Make it make sense #madelainebrockway #jacoblagrone #weddingtiktok #shamelesspodcast

♬ original sound – Shameless Podcast

 

Is hij het echt?! Dit staat er op het menu bij de foodtruck van Bradley Cooper

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.