Deze sneakers zijn razend populair op Instagram en ook nog eens 100% duurzaam

Wat duurzaamheid betreft zijn we lekker op weg. We ruilen onze plastic rietjes in voor de herbruikbare variant en shoppen steeds meer tweedehands kleding. Eén ding blijft lastig, dat zijn namelijk schoenen. Tot nu, want Instagram barst van de foto’s met dit paar toffe sneakers en ze zijn ook nog eens 100% duurzaam.

Iets duurzamer leven is zo moeilijk nog niet. Een paar kleine aanpassingen maken vaak veel verschil. Toch is er één ding waar het ons nogal moeilijk gemaakt wordt en dat is tijdens het kopen van schoenen. Gelukkig is er nu een schoenenmerk dat onze gebeden heeft verhoord en duurzame sneakers produceert. Wedden dat jij ze al eens op Instagram voorbij hebt zien komen?

Dé duurzame sneakers van Instagram

Het merk Good News werd in 2016 opgericht en brengt nu tal van duurzame sneakers uit. De sneakers zijn gemaakt van duurzame materialen zoals gerecycled rubber voor de zool, organisch katoen voor de veters en gerecycled eco-elite voor de voetbedden. Zelf de doos waarin de schoenen worden verzonden is gemaakt van gerecycled karton.

Pantone: Smily Pink www.goodnews.london #goodnews #pink #sneakers

98 Likes, 5 Comments – GOOD NEWS (@goodnewslondon) on Instagram: “Pantone: Smily Pink www.goodnews.london #goodnews #pink #sneakers”

Waarschijnlijk heb jij de sneakers al eens voorbij zien komen op Instagram en er geen seconde bij stilgestaan dat ze duurzaam zijn. Extra reden om ze alsnog aan te schaffen, lijkt ons. Ook worden ze op duizend-en-een manieren gestyled en maken ze van iedere outfit een feestje.

🍰

10.9k Likes, 100 Comments – Lucia Cuesta (@luciacuesta_) on Instagram: “🍰”

I swear I wasn’t thinking about Steve Urkel when I dressed this morning🥐

12.6k Likes, 88 Comments – Lucia Cuesta (@luciacuesta_) on Instagram: “I swear I wasn’t thinking about Steve Urkel when I dressed this morning🥐”

De Good News sneakers zijn er in alle soorten, maten en alle kleuren van de regenboog. Je bestelt ze gewoon op de site van het sneakermerk zelf. Wij zetten alvast de allerleukste voor je op een rijtje.

Bagger 2 Pink Low – €127,00

duurzame sneakers instagram

Bagger 2 Black Mid – €133,00

duurzame sneakers instagram

Softball 2 Weave Low – €150,00

duurzame sneakers instagram

Heb jij wel oren naar duurzaam shoppen? Dan is dit artikel over duurzame streetwear merken ook zeker iets voor jou. Benieuwd naar manieren waarop je duurzaam shopt, zonder dat het een rib uit je lijf kost? Lees dan dit artikel.

Glamour UK

Reageer op artikel:
Deze sneakers zijn razend populair op Instagram en ook nog eens 100% duurzaam
Sluiten