Cole Sprouse heeft broer Dylan gefotografeerd voor een campagne en wij klagen niet

Dylan en Cole Sprouse hebben besloten om hun talenten te showen binnen een nieuwe industrie, namelijk de mode-industrie. De knappe tweeling heeft samengewerkt aan een nieuwe campagne van het merk J brand en spoiler alert: het ziet er verdomd goed uit.

Dylan en Cole Sprouse

Broertjes Dylan en Cole Sprouse gaan allebei super lekker. We mogen genieten van Cole’s acteerkunsten (en looks) in de Netflix-serie Riverdale en broertje Dylan is in de tussentijd even CEO geworden van zijn eigen bierbrouwerij. Zomaar doet ‘ie dat even.

Daarnaast zijn de twee ook nog eens hartstikke happy in love. Cole gaat namelijk al een hele tijd met zijn collega Lili Reinhart en Dylan heeft een relatie met Victoria’s Secret model Barbara Palvin. Al met al lijkt het goed te gaan met de voormalig Dinsey-sterren.

The sweet life of (ha-ha, snap je?) Dylan en Cole heeft nu weer een andere wending gekregen want de twee betreden nu dus ook de mode-industrie. Cole is namelijk een super getalenteerde fotograaf en heeft de nieuwste campagne voor het merk J Brand geschoten. En wie kan je dan het beste als model gebruiken? Juist, je super knappe tweelingbroer Dylan.

Dylan Cole Sprouse campagne
Dylan Cole Sprouse campagne
Dylan Cole Sprouse campagne

De campagne

Voor de S/S campagne van het merk heeft Cole de foto’s gemaakt en staat zijn broer dus voor de camera. De collectie is geïnspireerd op klassieke films uit de jaren ’70 en de jaren ’90.

Ondanks dat het twee broers zijn, bleef Cole blijkbaar wel heel professioneel. Dylan vertelt: “I’ve been watching Cole do photography since he was really discovering his style. So I was amazed after all this time to discover that he’s very professional and put together on a shoot (despite doing the cartoon photographer ‘yes darling!’ Bullshit).”

Eerlijk is eerlijk, Dylan lijkt super comfortabel voor de lens dus wie weet gaat hij dezelfde carrière moves maken als zijn vriendin Barbara. Daar zouden wij in ieder geval geen problemen mee hebben.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

It’s official! Cole Sprouse en Lili Reinhart zoenend gespot in Parijs

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Elle

Reageer op artikel:
Cole Sprouse heeft broer Dylan gefotografeerd voor een campagne en wij klagen niet
Sluiten