Trix Jacobs
Trix Jacobs Love & Life 18 jan 2019

Geen grap: voor slechts €1 koop je al een huis in Sicilië

Altijd al de droom gehad om te immigreren naar een warm land? Dan is dit nu je kans. Je kan nu slechts voor €1,- een huis kopen in het Italiaanse Sicilië.

Eerlijk, dit klinkt echt als een droom. Lekker verhuizen naar Italië waar het zonnetje regelmatig schijnt. Er zijn nu een aantal huizen beschikbaar die je kan kopen voor een zakcentje. Dus, wat houdt je nog tegen?

Nieuwe mensen aantrekken

Nu denk je natuurlijk dat we een grapje maken, maar dat is zeker niet zo. Je kan nu echt voor een prikkie jouw eigen stulpje kopen in het zonnige Italië. In het dorpje Sambuca di Sicilia komen steeds meer woningen vrij omdat de inwoners naar de grote stad vertrekken. Het is dus een beetje een verlaten plekje nu, maar met deze actie hopen ze snel nieuwe mensen te trekken.

Typisch Italiaanse huisjes

De woningen hebben nog wel een likje verf nodig en dat is nog zacht uitgedrukt. Een renovatie is dus wel even handig, maar dan heb je ook wat. De huizen zijn van die typische Italiaanse woningen waar je al heel je leven van droomt. Je vindt ze in pittoreske straatjes en ze hebben van die schattige balkonnetjes.

€1 huis Sicilië

Addertje onder het gras

Mocht je geïnteresseerd zijn, moet je wel even opletten. Er zitten namelijk wel wat voorwaarden aan. De nieuwe eigenaren moeten namelijk binnen drie jaar €15.000 investeren in de renovatie. Ook moeten ze €5.000 borg betalen, die terug wordt betaald zodra de renovatie klaar is. Mocht je dit op je spaarrekening hebben staan, is dit natuurlijk geen probleem. Anders moet je snel beginnen met sparen.

Nu sta je natuurlijk te popelen om je koffers te pakken. Groot gelijk, meld je dan meteen even aan voor Ik Vertrek.

Een droomhuis van slechts 14m²? Dat kan dus prima

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Pretty 52

Reageer op artikel:
Geen grap: voor slechts €1 koop je al een huis in Sicilië
Sluiten