Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 12 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Wacht effe – Dit is de échte reden dat Keeping Up With The Kardashians ermee stopt

Deze week kwam het breaking news naar buiten dat Keeping Up With The Kardashians ermee stopt. Ons hart is gebroken. Kim deelde op Instagram dat het een moeilijk besluit was voor de familie, maar wat de reden ervan was bleef onbekend. Tot nu, want het schijnt dat er een aantal Kardashians dreigde te stoppen.

We weten allemaal dat momager Kris Jenner met pijn in haar hart de stekker uit de serie heeft getrokken, want als er iemand lekker ging op het creëren van drama en sensatie was zij het wel. Alles om haar meisjes in de spotlights te houden, ofcourse.

Kris Jenner stopte Keeping Up With The Kardashians toen Kim en Kylie dreigde te stoppen

Nieuwe details rondom het einde van KUWTK zijn naar buiten gekomen en wij praten je snel bij. Het is bekend dat er al langere tijd ruzie is in de familie over de serie, Kourtney gaf zelfs aan te stoppen. Volgens The Sun dreigde ook Kylie en Kim te stoppen met de realityshow, waardoor er nog maar weinig van het programma overbleef. Al meerdere maanden twijfelde de familie

om te stoppen met de show, maar toen Kim en Kylie wilde stoppen, was dat voor Kris de druppel. En ja, daar heeft het Kim-Kanye drama zéker iets mee te maken.

The family have been locked in an ongoing debate over the future of the show for months now. Kim has all the drama with Kanye West going on. He’s refusing to put anything personal on the show, and it’s increasingly difficult for Kim to find time to film the show” zegt een bron tegen The Sun.

De reden dat Kylie wil stoppen

En wat Kylie betreft, die wil meer tijd met Stormi en Travis doorbrengen. “Kylie is making billions of dollars through her make-up line and product endorsements. She doesn’t need the show, and like Kendall, has always struggled with fame and being in the spotlight. Filming the show meant having to be in LA with her family, now is free to fly off on holiday, or follow Travis Scott on his next tour” vervolgt de bron.

All good things come to an end en blijkbaar was dit einde voor meerdere Kardashians nodig. Wij hebben er vrede mee. Gelukkig hebben we de oude afleveringen nog om terug te kijken.

The Sun

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wacht effe – Dit is de échte reden dat Keeping Up With The Kardashians ermee stopt
Sluiten