Ed Sheeran en Beyoncé bundelen hun krachten en brengen een duet uit

We hebben lang gehoopt dat dit ooit zou gaan gebeuren en gisteren was het eindelijk zo ver. Twee van de grootste muzieksterren ter wereld, Ed Sheeran en Beyoncé, hebben hun krachten gebundeld en compleet onverwacht een duet uitgebracht.

Het is een nieuwe versie van het al bestaande nummer ‘Perfect’ van Ed Sheeran, en het is een prachtige combi geworden. Een samenwerking van de twee hadden we niet aan zien komen, tot Ed er gisteren over postte op Instagram.

Got Beyoncé to duet with me on Perfect, comes out today at 7pm ET / 4pm PT / midnight GMT x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Het was al een heerlijk zoet nummer, maar met de power van Beyoncé is het echt perfect. Precies de gedachte van de fans, die hysterisch blij waren met dit onverwachte cadeau.

POPSUGAR

Reageer op artikel:
Ed Sheeran en Beyoncé bundelen hun krachten en brengen een duet uit
Sluiten