Redactie
Redactie Love & Life 22 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Een ode aan de vibrator want elke vrouw verdient er een

De eerste keer dat ik er een in mijn handen had, was op mijn verjaardag. Hij kwam in een witte doos, omhuld met lichtroze verpakkingspapier met donkerroze hartjes. Ik giechelde een beetje toen ik hem eruit haalde; wat moest ik hier nou mee? Inmiddels is mijn vibrator mijn beste vriend op brakke ochtenden of druilerige dagen.

Ik was jarig. Ik werd 21 en mijn hele vriendinnengroep zat om me heen. ‘Gefeliciteerd,’ riepen ze in koor toen ik mijn verjaardagscadeau opende. Ik legde mijn kersverse, allereerste vibrator in mijn kast, waar hij de weken daarna nog even zou blijven. Toch begon mijn interesse erin te groeien en op een luie avond trok ik de stoute schoenen aan. Sindsdien is geen self love-sessie meer hetzelfde.

Inmiddels zijn we een tijd verder en heb ik de eerste versie van mijn trillende genotsstaaf vervangen voor vele andere in alle soorten en maten. Hij brengt me op plekken waar ik met geen enkele bedpartner zou komen en zelfs tijdens intieme vrijpartijen pak ik hem er soms bij om het nóg beter te maken.

Het kan soms een zoektocht zijn naar de juiste, maar gelukkig is de industrie zo vooruitstrevend dat er voor iedere vrouw wel een vibrator is; of je nou houdt van clitorale of g-spot stimulatie (of allebei), liever gaat voor een groot of kleiner exemplaar, er is meer dan genoeg keuze. Echt, er is voor elke vrouw wel wat wils. En heb je dan de perfecte gevonden, dan kan elke vrouw beamen dat haar vibrator de mastubatie-game compleet verandert. Daarom leek Mei Masturbatiemaand me het uitgelezen moment om mijn waardering te uiten voor wat de vibrator voor mij en vele andere vrouwen op de wereld doet. We zijn blij dat hij bestaat want hé, alleen is ook maar zo alleen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Een ode aan de vibrator want elke vrouw verdient er een
Sluiten