Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 4 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Een vriendin van mij #8: Wat als je in een konijnenpakje de deur opendoet voor de postbode?

Je kent ze wel. Verhalen van vriendinnen die de in grappige of interessante situaties zijn beland door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt allemaal aan bod.

Een vriendin van mij…

Oktober is de maand van dierendag, dus je begrijpt vast wel waar deze video om draait. Zo vertelt iemand over de hond van z’n schoonouders die een gigantische dildo uit de tuin opgroef, iemand anders verwachtte in een konijnenpakje haar vriend aan te treffen voor de deur maar dat bleek de postbode te zijn, en een ander vertelt hoe haar opa en oma per ongeluk aankwamen met een sekszweep in plaats van een paardenzweep. Yee-haw! Benieuwd naar deze verhalen? Kijk dan hieronder de video.

Een “vriendin” van mij #8: Van wie was nou die dildo?!

Speciaal voor dierendag horen we dit keer het verhaal van een hond die met een nieuw speeltje de kamer in kwam rennen. Geen speeltje voor hem alleen, maar een seksspeeltje voor haar. Dit en meer verhalen in het thema ‘dierenbende’. Iedereen kent ze wel, verhalen van vrienden, of vrienden van vrienden, die iets bijzonders hebben meegemaakt met een seksspeeltje.

Als er een goede reden is om eens beestachtig tekeer te gaan, is het dierendag. EasyToys weet precies wat jij oeps, je vriendin nodig heeft en biedt deze herfst enorm leuke acties aan, die je geheid aan het experimenteren helpen.

Reageer op artikel:
Een vriendin van mij #8: Wat als je in een konijnenpakje de deur opendoet voor de postbode?
Sluiten