De eerste namen van Lowlands 2019 zijn bekendgemaakt

Stop onmiddellijk met wat je aan het doen bent want Lowlands heeft de eerst 53 namen van het aankomende festival bekendgemaakt. En holy schnitzels hier wil en moet je gewoon bijzijn.

De eerste namen van Lowlands

We weten niet hoe het met jullie zit, maar voor ons is Lowlands hét festival van het jaar. We zitten dan ook al maanden stiekem de website in de gaten te houden in de hoop dat we al wat informatie krijgen van de aankomende editie.

Nu is het eindelijk zover want de eerste 53 artiesten voor Lowlands 2019 zijn bekendgemaakt en het zijn de minsten niet. Artiesten zoals Jorja Smith, A$AP ROCKY, The Prodigy, Jungle By Night en The National zijn slechts een paar van de enorm goede artiesten die dit jaar te zien zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

🔥💥🔥 De eerste bevestigingen voor Lowlands 2019 zijn bekend!🔥💥🔥 Zaterdag 2 februari om 11:00 uur start de kaartverkoop via Ticketmaster. Kijk voor alle informatie op www.lowlands.nl Zie je in Biddinghuizen! #LL19

Een bericht gedeeld door Lowlands (@lowlands_fest) op

Nog eventjes wachten

De vorige editie van Lowlands was er eentje om nooit te vergeten met artiesten zoals N.E.R.D, Kendrick Lamar en Mahalia. Toch heeft het festival het weer voor elkaar gekregen om ons wederom omver te blazen met deze eerste selectie artiesten. Binnenkort kunnen we meer namen verwachten, dus houdt de site goed in de gaten.

Kaartjes voor het festival op 16, 17 en 18 augustus gaan aankomende zaterdag trouwens in de verkoop. Zorg er dus voor dat je om 11:00 achter je laptop zit want hier moet je bijzijn.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

We vroegen 6 Lowlandsgangers naar hun beste festivalmomenten

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Reageer op artikel:
De eerste namen van Lowlands 2019 zijn bekendgemaakt
Sluiten