Renée
Renée Entertainment 2 mrt 2017

Eh, what? Brad Pitt is dus weer met Jennifer Aniston aan het appen

Het is niet helemaal duidelijk of Brad Pitt zich weer single and ready to mingle voelt, of er andere ideeën bij heeft, maar de 53-jarige Brad is dus blijkbaar weer met Jennifer Aniston in contact.

Hoewel we er inmiddels alweer zo’n vier maanden op hebben zitten sinds de breuk met Angelina Jolie, zijn ze natuurlijk wel twaalf jaar samen geweest, waardoor het begrijpelijk kan zijn dat hij nog verdriet heeft. Een bron vertelde nu aan US Weekly dat Brad en Jennifer al sinds de breuk elkaar berichtjes aan het sturen zijn, en we kunnen niet benieuwder zijn naar wat er in staat. Een andere bron zegt echter dat het feliciteren van Jennifer Aniston met haar verjaardag (op 11 februari j.l.) de aanleiding was, waarna het contact werd behouden. “They started talking once he wished her a happy birthday.”

Brad en Jennifer waren getrouwd tussen 2000 en 2005, waarna Brad direct een relatie kreeg met Angelina. Brad en Angelina liggen momenteel nog in een scheiding gezien de voogdij van hun zes kinderen; Jennifer is inmiddels sinds 2015 getrouwd met Justin Theroux.

Om een herleefde romance gaat het waarschijnlijk niet, volgens de bron vindt Brad steun in Jennifer en bespreken ze herinneringen uit het verleden. Ook zou Justin er weinig problemen mee hebben: “Justin is OK with them being friends. Jen just wants to be nice.”

Zou Jennifer Brad dan eindelijk vergeven hebben?

Oh no! Angelina Jolie en Brad Pitt gaan na 12 jaar scheiden

Angelina Jolie spreekt voor het eerst sinds scheiding van Brad Pitt

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

US Magazine

Reageer op artikel:
Eh, what? Brad Pitt is dus weer met Jennifer Aniston aan het appen
Sluiten