Renée
Renée Entertainment 4 sep 2017

Eh? Zayn Malik is echt mega superkaal

Zayn Malik verandert zijn haren behoorlijk vaak en vrijwel alles rockt hij waanzinnig. Toch besloot de voormalige One Direction-ster er maar eens álles af te halen. En om heel eerlijk te zijn, voelen we het niet helemaal.

Zayn’s moeder deelde onderstaande foto waarop we Zayn met een wel héél zacht en smooth koppie zien, naast vriendin Gigi Hadid en zijn (tevens superknappe) mama.

Misschien is het de angle, maar zijn gemillimeterde haartjes vonden we ‘m toch vele malen beter staan. Ook Zayn’s fans lijken een beetje in shock. De reacties bestaan uit een heleboel jankende Emoji, een aantal ‘whatttt?!?!!?‘, ‘WHY‘ en ‘WTF!?!?!‘ en dingen als ‘HI. ZAYN’S THE EGG AND IM THE POTATO.‘ Positiviteit is er weinig te bekennen.

De 24-jarige Zayn heeft al eerder aan ELLE gedeeld dat hij blij is eindelijk te kunnen experimenteren met zijn stijl sinds het stoppen met One Direction in maart 2015; iets wat natuurlijk alleen maar fijn is om te horen. Natuurlijk mag de jonge vent lekker doen wat hij zelf wil, maar wij nemen graag een momentje om op zijn vorige kapsels terug te blikken. Enjoy.

Reageer op artikel:
Eh? Zayn Malik is echt mega superkaal
Sluiten