Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Love & Life 26 mrt 2018

No men allowed: Finland krijgt een superdeluxe eiland alleen voor vrouwen

Ben je even helemaal klaar is met alle mannen op de aardbol? Dan hebben wij leuk nieuws voor je! Je kan namelijk binnenkort op vakantie naar een Fins eiland, waar alleen vrouwen welkom zijn. Finland, here we come!

Het Supershe Island in Finland is een sociale community van vrouwen die graag een uitzonderlijk leven leiden en een voorliefde voor een gezonde levensstijl hebben.

Eiland voor vrouwen

Het initiatief van een eiland zonder mannen komt van Kristina Roth. Tijdens een roadtrip in Californië merkte Kristina dat mannen tijdens een vakantie voor nogal wat onrust kunnen zorgen. Aan New York Post vertelde ze: “When there was a cute guy, women would put on lipstick. The idea [at SuperShe island] is, hey, focus on yourself — don’t try to get your hormones up.

Daarom komt Kristina met een oplossing: een eiland voor vrouwen! Volgens haar ben je als mens het gemiddelde van de vijf mensen die het dichtst bij je staan. Wanneer je jezelf omringt met een groepje geweldige vrouwen, dan word je dus zelf het gemiddelde van die groep. Toegegeven: dat klinkt wat zweverig, maar het is best interessant als je erover nadenkt.

eiland voor vrouwen

Geen mannenhater

Mocht je nu denken dat Kristina een mannenhater is – da’s dus niet zo. Ze is gewoon fan van het idee dat vrouwen soms even wat quality time met elkaar kunnen doorbrengen. Daarnaast mag ze haar vriend heel dankbaar zijn, want hij zorgde ervoor dat ze het eiland in de eerste plaats kocht. Het eiland was in eerste instantie eigendom van zijn ouders, die het wilden verkopen. Op aandringen van Kristina’s vriend besloot ze een kijkje te nemen. Verder is er geen uitleg meer nodig: ze werd de nieuwe eigenaar!

Eiland voor vrouwen

Geïnteresseerd?

Op SuperShe Island is er plek voor tien vrouwen. Mocht je er willen verblijven, dan is het wel goed om te weten dat er een behoorlijk streng selectiebeleid aan vooraf gaat. Kristina wil namelijk zelf uitkiezen wie er mogen komen. Zo moet je SuperShe-member zijn en geeft Kristina de voorkeur aan een vrolijke en stoere persoonlijkheid. Ook niet onbelangrijk: begin alvast met sparen! Eén week op het eiland kost je namelijk 2800 euro.

Gelukkig krijg je er wel iets heel moois voor terug: een super luxe cabine voor jezelf, met mogelijkheden tot wellness-activiteiten en andere dingen om de krachten met de vrouwen om je heen te bundelen. Vanaf juni 2018 is dit droomeiland geopend. Je kunt je via de website aanmelden.

Vind je 2800 euro nou wat veel van het goede? Dan vind je dit barbieroze hotel in Ibiza vast ook leuk voor een vriendinnenweekend!

New York Post

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
No men allowed: Finland krijgt een superdeluxe eiland alleen voor vrouwen
Sluiten