Eindelijk – The Good Place is terug op Netflix met een gloednieuw seizoen

Fans hebben er even op moeten wachten, maar het is eindelijk zover. Het vierde seizoen van de hilarische serie The Good Place staat op Netflix en dit wil je erover weten.

Eindelijk gaat het verhaal van Eleanor, Chidi, Jason, Tahani, Michael en Janet verder. Als je het ons vraagt werd het tijd. Pas op! Er staan spoilers in dit artikel.

The Good Place seizoen 4

Het wachten is voorbij want het derde seizoen van The Good Place is hier. In dit seizoen, wat tevens het laatste seizoen is, is Eleanor eindelijk aan de macht. Zij mag de ideale nieuwe omgeving creëren samen met Chidi, Jason en Tahani.

We weten ondertussen dat de groep zich in de hel bevindt. Om hieruit te komen, moeten ze zichzelf deze keer écht gaan bewijzen. De groep heeft een opdracht van de rechter gekregen om een eigen hemel te creëren en “slechte” mensen hierin te plaatsen. Dankzij deze opdracht krijgen ze de kans om aan te tonen dat de proefpersonen kunnen veranderen en dat zij uiteindelijk ook “goede” mensen kunnen worden. Het seizoen is vanaf nu te kijken op Netflix.

Reageer op artikel:
Eindelijk – The Good Place is terug op Netflix met een gloednieuw seizoen
Sluiten