Renée
Renée Beauty 21 jun 2018

Deze goedkope primer is zó goed dat ‘ie iedere 6 seconden verkocht wordt

We gaan niet zover dat we kunnen zeggen dat je ons kunt wakker maken voor een goede beautytip, maar damn. We lezen er wel graag over. En er is goed nieuws, want we zijn erachter gekomen dat je een super goedkope primer in handen kunt krijgen die hartstikke betaalbaar is. Maak kennis met de E.L.F. Poreless Face Primer.

E.L.F. Poreless Face Primer

Echte beautyfans kennen het merk E.L.F. wel. Het is super betaalbaar en oké kwaliteit. Maar blijkbaar hebben ze één product dat je sowieso moet hebben als je wel van een beetje make-up houdt. De Poreless Face Primer ($6) schijnt namelijk da bomb te zijn.

Sterker nog, het product is zo geliefd dat er iedere zes seconden één verkocht wordt. Dang, dat is echt veel. Even ter vergelijking: dat is meer dan een cultproduct als de Touche Éclat van Yves Saint Laurent. Daarvan gaat iedere tien seconden (!) één over de toonbank.

e.l.f. primer goedkoop

Waarom deze E.L.F. primer zo fijn is

Het is niet alleen een mega chill product omdat het goedkoop is, maar ook omdat het schijnbaar fijn in gebruik is. Vallen je poriën op? Deze primer minimaliseert het. Wil je dat je make-up langer blijft zitten? Check. Ook super handig: er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, zodat je er altijd eentje vindt die bij jouw huidtype past.

Je snapt vast dat de NSMBL redactie nú op de website van E.L.F. zit om een kijkje te nemen.

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze goedkope primer is zó goed dat ‘ie iedere 6 seconden verkocht wordt
Sluiten