Elizabeth Olsen is niet blij met extreem gephotoshopte foto voor Empire

Als voorbereiding op de nieuwe superheldenfilm Avengers: Infinity War lanceerde het Britse tijdschrift Empire verschillende covers met daarop verschillende superhelden. Op één daarvan staat Elizabeth Olsen. Een hele eer, maar Elizabeths gezicht is zo erg bewerkt dat je haar bijna niet herkent…

Elizabeth Olsen als Scarlet Witch

We kennen Elizabeth onder andere als het jongere zusje van de tweeling Ashley en Mary-Kate Olsen, maar vooral als actrice in de Avengerfilms. Na Avengers: Age of Ultron in 2015 speelt Elizabeth ook in het vervolg, genaamd Avengers: Infinity War. In beide films neemt Elizabeth de rol van mutant Scarlet Witch op zich. In de films ziet ze er zo uit:

Elizabeth Olsen Photoshop

Op de tijdschriftcover van Empire, waar ze naast de acteurs Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Danai Gurira (Okeye) en Dave Batista (Drax) staat, ziet Elizabeth er wel even anders uit. Hier lijkt ze totaal niet op haar Marvel-personage – laat staan dat ze op zichzelf lijkt.

Haar huidskleur lijkt donkerder en ook aan haar botstructuur is flink gesleuteld. In een inmiddels verwijderde Instagram-post geeft Elizabeth toe dat ze zichzelf er ook niet op vindt lijken: ‘Does this look like me?

Twitter is ook niet bepaald blij met de Photoshop-actie van Empire. Het tijdschrift heeft nog niks van zich laten horen, maar volgens fans is een verontschuldiging zeker op z’n plek.

Wat vind jij, lijkt ze er inderdaad niet op, of valt het allemaal wel mee? Avengers: Infinity War draait vanaf 25 april 2018 in de bioscoop.

glamour

Reageer op artikel:
Elizabeth Olsen is niet blij met extreem gephotoshopte foto voor Empire
Sluiten