Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 19 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Ellen DeGeneres heeft sorry gezegd tegen al haar medewerkers in een videocall

Vorig jaar vertelde NikkieTutorials tijdens De Wereld Draait Door al over de kille sfeer backstage bij Ellen haar show. Zij was niet de enige die zich uitsprak over het divagedrag van Ellen DeGeneres. Veel (ex)personeelsleden van The Ellen DeGeneres Show zijn uit de school geklapt. Het werkklimaat zou een groot drama zijn en er zou sprake zijn van pesterijen, intimidatie en discriminatie. Yikes.

Dat klinkt natuurlijk alles behalve goed voor Ellen. Hoewel vele celebrities zich in het kader van #IstandByEllen hebben uitgesproken over positieve ervaringen, ligt ze al lange tijd onder vuur. We praten je bij.

Intern onderzoek naar Ellen DeGeneres

Nadat alle ophef is ontstaan, hield producent Warner Media een intern onderzoek. Uit dat onderzoek zijn de drie topproducers van de show, Ed Glavin, Kevin Leman en Jonathan Norman ontslagen. Ze worden beschuldigd van onder andere seksueel wangedrag en raciale ongevoeligheid.

Eind juli schreef Ellen DeGeneres al een open brief om haar excuses aan te bieden.Toch zijn de beschuldigingen in de tussentijd alleen maar door gegaan.

Een besloten videocall

Toch heeft Ellen nu, in een besloten videocall, opnieuw haar excuses aangeboden aan haar ruim tweehonderd medewerkers. Er zijn nog geen beelden opgedoken van de call, maar verschillende medewerkers hebben aan media verteld wat er zoal is gezegd door een geëmotioneerde Ellen DeGeneres.

Ze zou haar ruim tweehonderd medewerkers hebben toegesproken over het vertrek van de drie producers. Ook liet ze weten dat de beschuldigingen en horrorverhalen over die drie haar niet in de koude kleren is gaan zitten.

Net als in haar open brief, bood ze in de videocall wederom haar excuses aan aan degenen die zich gekwetst voelden: “Mijn excuses als ik je gevoelens op welke manier dan ook heb gekwetst. Ik ben een persoon met meerdere lagen en probeer het beste uit mezelf te halen en tel eren van mijn fouten.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ellen DeGeneres heeft sorry gezegd tegen al haar medewerkers in een videocall
Sluiten