Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 27 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Emily in Paris seizoen 2: Netflix deelt *eindelijk* de releasedatum

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben Emily in Paris in een week afgekeken. De serie stond sinds 2 oktober 2020 op Netflix en het was direct wachten op een tweede seizoen. Dat werd al snel bevestigd en inmiddels zijn de eerste beelden er. Netflix deelt nu ook eindelijk een releasedatum voor het nieuwe seizoen.

EN DAT IS SNELLER DAN JE DENKT.

Emily in Paris: seizoen 2

De serie zit vol heerlijke clichés en heeft daardoor de perfecte feel-good vibe. Het is dan ook geen verrassing dat de serie van dezelfde hand komt als Sex and the City. Darren Star heeft met Emily in Paris wederom zijn succes bewezen. De tien afleveringen van het eerste seizoen waren er niet alleen bij ons, maar bij velen met ons, in één klap doorheen. Fans vroegen Netflix op social media om een tweede seizoen en hoewel het lang stil bleef, bevestigde Netflix al snel een nieuw seizoen. Vorige week werden de eerste beelden onthuld en nu is er ook een releasedatum.

Emily in Paris seizoen 2: deze knappe gezichten worden aan de cast toegevoegd

Afgelopen week besloot Netflix om de eerste teaserfoto’s van het nieuwe seizoen met ons te delen. Op hun Instagram-account deelden ze een selectie aan foto’s met de tekst, “More fashion, more romance, more Emily. First look at Season 2!” De foto’s zitten, zoals verwacht, vol glitter en glamour en bevestigen nog maar eens dat al onze favoriete karakters nog steeds aanwezig zijn. Eerder werden er al nieuwe gezichten aan de cast toegevoegd.

Releasedatum

Maar daar bleef het niet bij, want Netflix deelde een paar dagen later een releasedatum voor de serie. Op 22 december verschijnt het tweede seizoen van Emily in Paris op Netflix. Goed nieuws is er zeker, want zo te zien gaat Lucas Bravo aka Gabriel weer een grote rol spelen in de serie. Was dat niet stiekem waarom we allemaal keken?! Dachten wij ook….

emily in paris lucas bravo
Netflix
Netflix

Deze tweets beschrijven precies wat we allemaal dachten tijdens het kijken van Emily in Paris

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.