Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

De populaire Netflix-serie Emily in Paris krijgt een derde en vierde seizoen

De Netflix-serie over de Amerikaanse Emily in Parijs is ontzettend populair en het verbaast ons dan ook niks dat het zo lang op nummer één heeft gestaan. In mei 2021 kwam naar buiten dat het eerste seizoen door meer dan 58 miljoen huishoudens is bekeken en met de release van seizoen 2 aflopen december zijn daar ongetwijfeld heel veel kijkers bijgekomen. Nu heeft Netflix besloten om er nog twee seizoenen aan vast te plakken.

Oui, oui!

Emily in Paris Seizoen 3 én 4

Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt (bij toeval) haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur. Ze moet enorm wennen aan de Franse cultuur, de mensen, het werk én de stad Parijs. Als positieve en soms ietwat naïeve Amerikaanse valt ze niet bij iedereen in de smaak, maar Emily weet vaak toch de mensen voor zich te winnen. In seizoen 1 zien we hoe ze valt voor Gabriel, die eigenlijk een relatie heeft met de mooie Camille. Ook wordt ze vrienden met de Mindy en probeert ze haar collega’s in te palmen.

In seizoen 2 zien we hoe Emily voor het blok wordt gezet: haar amerikaanse baas Madeleine wil het franse marketingbureau Savoir zelf gaan runnen en haar franse collega’s Sylvie, Luc en Julien zijn het hier niet mee eens en willen een eigen bedrijf beginnen, waar ze Emily ook voor uitnodigen. Wat gaat Emily doen? Blijft ze trouw aan haar baas Madeleine? Of blijft ze liever bij haar nieuwe franse clubje? We gaan het zien, want de serie krijgt een derde en vierde seizoen! Oh én we hopen dat ze nou eindelijk een keuze gaat maken tussen Gabriel of Alfie.. maar het lijkt Camille die keuze al voor haar heeft gemaakt. Spannend!

Reacties acteurs

De acteurs en actrices uit Emily in Paris zijn dan ook door het dolle heen en delen dit fijne nieuws dan ook op hun Instagram-kanalen:

Lily Collins is niet helemaal zeker over de outfit maar is wél blij met het nieuws:

Ook Camille Razat deelt een vrolijk filmpje om dit nieuws te vieren:

Het @emilyinparis account deelt de officiële video:

En Ashley Park (Mindy) is – hoe kan het ook anders – ontzettend enthousiast

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.