Zita Vervoort
Zita Vervoort Beauty 21 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Emma Roberts’ nieuwe kapsel is de grootste transformatie ooit

Als je brunette bent en je je haar graag blond wil verven, kan dit behoorlijk spannend zijn. Straks wordt het oranje of breekt het af (OMG, niemand wil dat). Als het wel lukt, is het natuurlijk prachtig. Emma Roberts bewijst dat je donkerbruine haar naar blonde lokken transformeren wel degelijk mogelijk is.

De seizoenen veranderen en zo ook Emma’s kapsel. Ze besloot een grote transformatie met haar haar te ondergaan voor de feestdagen.

Emma Roberts

Emma is een buitengewoon goede actrice die je kan kennen van de films Wild Child en We’re The Millers. Niet alleen op het doek, ook op haar Instagram-account shinet ze als een echte ster. Op haar pagina konden we al verschillende kapsels van haar zien. Bruin, highlights, donkerblond, kort of lang. Emma bewijst nu weer dat ze ieder kapsel rockt.

Surprise…what a difference a day makes #honeydew ? ? cut and color (change) by the amazing @nikkilee901 @ninezeroone with @seama901 ??‍♀️you guys are amazing! Do you guys like the blonde back? Swipe for before…

No Description

Het kapsel

De actrice besloot om haar look volledig te veranderen. Van donkerbruin naar lichtblond is niet zomaar wat. Hoewel ze dit al eens eerder had gedaan, kunnen we het resultaat nu veel beter zien. Het kapsel heeft daarbij een kleine twist.

Iets wat ze meegaf aan haar haarstyliste Nikki Lee was dat ze wel warme tinten in haar haar wilde behouden. Het moest dus absoluut geen platinum blond worden. De blonde lokken kregen daarom een honingachtige ondertoon. Hierdoor komt natuurlijk over en krijgt het kapsel een classic vibe voor de feestdagen.

Extra toevoeging

Niet alleen de kleur van haar haar is gewijzigd, ook de structuur. Om het kapsel wat volumineuzer te maken zijn er extensions toegevoegd aan haar haar. Door nog volumepoeder op de hoofdhuid te strooien krijgt het kapsel een enorme boost, een mooie glans en wordt het haar sterker. Tot slot zijn er nog wat laagjes in geknipt waardoor het nog wat meer textuur krijgt.

Deze look is heel duidelijk een look voor Emma en het staat haar top. Ben je een brunette en twijfelde je nog over je haar blonderen? Emma is het levende bewijs dat het er prachtig uit kan zien, maar dit kost je waarschijnlijk wel aardig wat centen (helaas).

Popsugar

Reageer op artikel:
Emma Roberts’ nieuwe kapsel is de grootste transformatie ooit
Sluiten