Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 11 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Emma Stone knapt uit haar prachtige jurk tijdens Oscars-speech

Emma Stone verscheen gisterenavond in een prachtige mintblauwe jurk op de Oscarceremonie. Als kers op de taart won ze ook nog eens een Oscar voor ‘Beste Actrice’. Maar toen ze het podium beklom, ging er iets mis.

De rits van Emma’s jurk begaf het. Gelukkig wist de actrice daar een spontane en nonchalante draai aan te geven.

Emma Stone wint Oscar

Gisterenavond mocht Emma Stone zich de Beste Actrice van het jaar noemen, dankzij haar rol in Poor Things. De film draait nu in de bioscopen en ontvangt lovende reacties, mede door het acteerwerk van Emma Stone. Die Oscar lag dus op de loer.

Emma (die eigenlijk Emily heet) verscheen in een groenblauwe jurk van Louis Vuitton op de loper van de Oscars. Het strapless ontwerp was nauw aansluitend en had een grote peplum op de heup. Het zat de prachtige Emma als gegoten. De kleurkeuze van de jurk was een ode aan zowel het pastelkleurige thema van haar kostuums in Poor Things, als aan haar looks bij de Golden Globes en de SAG Awards dit jaar.

Emma Stone oscars
ANP

Emma’s rits breekt

Nog even over de jurk van Emma. Toen ze het podium opging om haar prijs te ontvangen, bleek dat de gouden rits van haar jurk opengeknapt was. Volgens Emma was dit de schuld van Ryan Gosling. Tijdens zijn meeslepende ‘I’m Just Ken’ optreden zou het gebeurd zijn. Gelukkig kan Emma, en de rest van de zaal, erom lachen.

@7plus

Emma Stone has won the Oscar for ‘Actress In A Leading Role’ for her role in the film ‘Poor Things’ ⭐️ #Oscars2024 #EmmaStone #PoorThings #ActressInALeadingRole

♬ original sound – 7plus

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.