admin
admin Post 6 dec 2017

Er is een verwijderde scene uit Mean Girls die je nog niet eerder hebt gezien

Als er één film is die iedereen van onze generatie waarschijnlijk 10 keer gezien heeft, is het zeker weten ‘Mean Girls’. Je kent ‘m van voor naar achter en weer terug; elk stukje tekst praat je mee.

Ondanks dat de film jaren geleden is uitgekomen, blijft Mean Girls toch nog relevant. Binnenkort start er een musical op Broadway over Mean Girls en er is laatst een make-up palette uitgebracht dat precies lijkt op het bekende Burn Book uit de film. Nu je dacht dat het niet beter kon worden: er is een scene online gekomen die de originele film nooit heeft gehaald.

In de scene zie je Damian stiekem de kantine insluipen, om vervolgens schroeven los te halen van de tafel waar Regina altijd aan zit. Vervolgens zie je Cady aan die beruchte tafel met een dienblad vol eten en drinken, wachtend op het moment dat Regina gaat zitten. Helaas wordt ze afgeleid door Aaron, waardoor Karen helaas gaat zitten en het dienblad vol over zich heen krijgt. En natuurlijk, als de mean girl die ze is, lacht Regina het hardst.

HELLOGIGGLES

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Er is een verwijderde scene uit Mean Girls die je nog niet eerder hebt gezien
Sluiten