admin
admin Love & Life 5 sep 2018

Ergste Tinder-date ooit: Deze vrouw kwam vast te zitten toen ze haar poep uit het raam gooide

Eerlijk is eerlijk, niet alle dates gaan zoals je verwacht. Sommige zijn ontzettend ongemakkelijk, saai of gewoon compleet vreselijk. Wanneer je denkt dat het echt niet erger kan dan jouw ergste date, listen to this. Deze chick kwam vast te zitten in het badkamerraam nadat ze haar poep wilde dumpen.

JA, je hoort het goed. Nadat de Britse Liam zijn Tinder-date mee uit eten nam, besloten ze de gezelligheid voort te zetten bij hem thuis. Eenmaal daar aangekomen, excuseerde zijn date zich om even gebruik te maken van het toilet. Toen brak de hel los.

De dame in kwestie had een grote boodschap gedaan en kwam er tijdens het doortrekken achter dat het toilet verstopt was. In volledige paniek besloot ze om haar poep uit de wc te vissen en uit het raam te gooien, hopend dat niemand er ooit achter zou komen. She’s never been more wrong; haar poep viel niet naar buiten, maar in een richel tussen twee ramen in.

Ze besloot Liam te vertellen wat ze gedaan had, om samen tot een oplossing te komen. Maar nog voor ze het plan volledig uitgedacht hadden, hing ze al uit het raam. En zat ze vast.

Na pogingen om haar los te krijgen, moest Liam uiteindelijk de brandweer bellen. Die kregen haar gemakkelijk los, maar moesten daarbij wel het raam slopen.

Liam besloot het verhaal te delen via GoFundMe, om geld in te zamelen om zijn raam te kunnen vervangen. Hij haalde uiteindelijk meer geld op dan nodig en heeft dit gedoneerd aan een goed doel. De grote vraag blijft nu: komt er een tweede date?

Refinery29

Reageer op artikel:
Ergste Tinder-date ooit: Deze vrouw kwam vast te zitten toen ze haar poep uit het raam gooide
Sluiten