Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 27 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Esmee (24): ‘Toen ik met mijn date mee naar huis ging, lagen er allemaal knuffels in zijn bed’

Iedere week doet een lezeres bij ons haar verhaal. Dit kan een bekentenis zijn, maar ook een zorg óf een gedachte. Van ongemakkelijke dates tot vriendinnenirritaties. Van geldzorgen tot geheime verlangens. Deze week doet Esmee (24) haar verhaal over de bedsituatie van haar date.

Vandaag lees je het verhaal van Esmee, die een leuke date had, maar schrok toen ze in zijn bed belande.

‘Toen ik met mijn date mee naar huis ging, lagen er allemaal knuffels in zijn bed’

Hi Esmee, kan je iets meer vertellen over jouw date?

”Dit is een verhaal waar ik achteraf hard om heb gelachen met vriendinnen. Op het moment zelf schrok ik vooral. Ik was namelijk op date met een jongen die ik via een datingapp leerde kennen. We deden een drankje en hadden een onwijs gezellige avond. Van het een kwam het ander, en we besloten samen te slapen. Omdat hij dichtbij woonde, gingen we naar zijn huis.

Eenmaal daar aangekomen deden we nog een laatste drankje in de woonkamer. Daarna begon de sexy time op de bank. Halverwege verplaatste we naar de slaapkamer. Toen hij daar het licht aan deed, schrok ik. Op zijn bed zaten vier grote, oude knuffels. Hij zette ze met aandacht op de grond, alsof het doodnormaal was dat hij knuffels had. Met een ongemakkelijk gevoel maakte ik de vrijpartij af.”

Hoe voelde jij je erna?

”Ik baalde vooral. Ik knapte in één klap enorm af. En dat terwijl we juist een hele leuke avond gehad hebben. Maar ik vond het die avond gewoon echt niet sexy. Daar lag ik dan. Naakt, met vier pluche beesten die mee aankeken.

Ik ben naar huis gegaan voordat hij wakker werd en heb daarna nooit meer op zijn berichtjes gereageerd. Daar voel ik me nog weleens schuldig over, maar ik wist gewoon echt niet wat ik met de situatie aan moest.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.