Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 5 okt 2018

De bruiloft van het nichtje van Meghan Markle wordt gigantisch

Na het koninklijke huwelijk van Meghan Markle en prins Harry zou je haast vergeten dat er nog meer bruiloften op de planning staan. Je kunt je geluk niet op, want op 12 oktober (ja, volgende week al) trouwt het nichtje van Meghan, Eugenie van York, en de bruiloft wordt bijna net zo groot.

Meer royal weddings

Met alle aandacht rond het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle zou je bijna vergeten dat er in het najaar nóg een royal wedding is. Dit weten we van het jawoord van prinses Eugenie en Jack Brooksbank.

12-10-2018

Volgende week vrijdag is het zover, dan stappen prinses Eugenie van York en Jack Brooksbank in het huwelijksbootje. De kleindochter van Queen Elizabeth II trouwt op dezelfde locatie – in de St. George’s Chapel van Windsor Castle – als Meghan. De verwachting is dat de bruiloft veel gelijkenissen zal vertonen met die van Meghan.

De bruiloft wordt vermoedelijk niet live uitgezonden en dat vinden we dan toch wel weer jammer, zeker nu we weten dat het bijna net zo’n waanzinnige bruiloft als die van Meghan gaat worden.

Eugenie van York en Jack Brooksbank

De aanstaande van de prinses, Jack Brooksbank, is een wijnhandelaar en manager van het tequila-merk van George Clooney. Drie keer raden wie wij ook op de bruiloft verwachten *wink wink*. De twee hebben elkaar zeven jaar geleden ontmoet in Verbier in Zwitserland.

Wij kunnen niet wachten tot we de eerste beelden van de bruiloft zien. We verwachten een héle dure jurk, veel royalty’s én beroemdheden.

Zit je klaar? Zoveel kostte de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De bruiloft van het nichtje van Meghan Markle wordt gigantisch
Sluiten