Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Video 6 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Rolmodellen die hun female voice laten horen zijn onmisbaar, ⁠volgens Eve Tomaszewski

Van je moeder, beste vriendin tot een ander groot voorbeeld: vrouwelijke rolmodellen zijn belangrijk. Helemaal wanneer ze hun female voice gebruiken om andere vrouwen aan te moedigen. Maar hoe zorg je dat je van jezelf kan laten horen als vrouwelijke ondernemer?

Logisch als je daar niet zelf het antwoord op weet. Om je daarbij te helpen, is Eve Tomaszewski Manivesto begonnen.

Queens support queens

Grote kans dat je Eve Tomaszewski kent als founder van The Goaldiggers Club. Hét female driven bedrijf dat is uitgegroeid tot een sterk merk als het gaat om vrouwelijk ondernemerschap. Met The Goaldiggers Club is door middel van blogs, events, samenwerkingen en het membership een platform voor vrouwelijke rolmodellen gecreëerd.

Naast The Goaldiggers Club werkt Eve ook al tien jaar als freelancer voor verschillende media, waarin ze ook zorgt dat vrouwen hun female voice kunnen laten horen. Plus daar bij op dat ze zélf regelmatig als vrouwelijk rolmodel naar voren is gekomen, in bijvoorbeeld interviews met magazines.

Niet gek dus dat al deze ervaringen en kennis hét recept is om anderen hier ook bij te helpen. En dat is precies wat Eve doet met Manivesto.

“Met Manevesto creëren we krachtige vrouwelijke rolmodellen en verbinden hen aan female driven brands. We helpen jou om echt impact maken met jouw personal branding en ambassadeur van je eigen merk te worden met een meaningful verhaal waarmee je jouw female voice laat horen via jouw eigen socials, features in de media, als spreker op events en samenwerkingen met brands,” lezen we op het Instagram-account.

Started From the Bottom

Benieuwd geworden naar Eve en haar plannen? Ze zit in de allernieuwste aflevering van NSMBL’s Started From the Bottom. In Started from the Bottom nodigt NSMBL elke video een succesvolle vrouw uit die vertelt welke stappen zij heeft moeten zetten om te komen waar zij nu is.

Twaalf vrouwen, twaalf verschillende carrières. Welke bijbaantjes hebben ze gehad? Hebben ze tegenslagen moeten doorstaan? Welke dromen en ambities hebben ze nog en wat is hun grootste advies voor het behalen voor succes?

Reageer op artikel:
Rolmodellen die hun female voice laten horen zijn onmisbaar, ⁠volgens Eve Tomaszewski
Sluiten