Bente De Bruin
Bente De Bruin Love & Life 18 januari 2016

Even wegdromen: dit zijn de 6 meest gewilde AirBnB’s ter wereld

1. Off Grid it House in Pioneertown, Amerika
Dit huis staat in de woestijn in Californië. De omgeving is heerlijk kalm en het huis ligt aan een onverharde weg. Het huis heeft een industriële stijl en plek voor vier personen in twee slaapkamers. Dat alles krijg je voor 359 euro per nacht.

2. Secluded Intown Treehouse in Atlanta, Amerika
Midden in de natuur kun je slapen in dit boomhuis. Voor 330 euro per nacht slaap je hier met zijn tweetjes. Wauw.

3. Balian treehouse mét zwembad in Selemadeg Barat, Indonesië
Dit boomhuis staat beter bekend als ‘the mushroom villa’. Het huis ligt op drie minuten lopen van de stad en het strand en heeft een tuin van 900 vierkante meter met zwembad voor 68 euro (!) per nacht.

4. Pirates of the Caribbean getaway in Topanga Canyon, Amerika
Deze ontzettend relaxte plaats is waar je geheel in Pirates of the Caribbean stijl kunt slapen met zijn tweetjes. Dit kost 90 euro per nacht.

5. Aromantica treehouse in San Salvatore Monferrato, Italië
Weer een boomhuis, maar dit keer iets dichterbij. Dit huisje is ontzettend romantisch en heeft een adembenemend uitzicht om met zijn tweetjes van te genieten. De kosten? 140 euro per nacht.

6. The Seashell House in Isja Mujeres, Mexico
Wauw, wat is dit een mooi huis. Van buiten ziet het er speciaal uit, maar ook van binnen zijn alle vormen gebaseerd op schelpen. Vanaf 235 euro per nacht kun je hier slapen met vier personen. De architect woont zelf naast zijn seashell house, dus als je vragen hebt over het bijzondere gebouw kun je gewoon even langs.

Reageer op artikel:
Even wegdromen: dit zijn de 6 meest gewilde AirBnB’s ter wereld
Sluiten