Bente De Bruin
Bente De Bruin Love & Life 18 dec 2017

Even wegzwijmelen: de 10 beste filmkussen op een rijtje

Breakfast at Tiffany’s

Dit is hoe we het graag zien: heel veel regen en heel veel liefde tijdens de kus van Holly Golightly (Audrey Hepburn) en Paul Varjack (George Peppard).

Brokeback Mountain

De passie spat van de verboden kus van Ennis (Heath Ledger) en Jack (Jake Gyllenhaal) af. Het is geen straf om naar deze mannen te moeten kijken.

The Princess Diaries

Een brave zoen, maar des te leuker door de foot pop van Mia (Anne Hathaway) terwijl ze met haar crush Michael (Robert Schwartzman) zoent.

Never Been Kissed

Josie (Drew Barrymore) en Sam (Michael Vartan) kussen elkaar op een uitgestorven sportveld in het donker. Zo. Schattig.

Gone With The Wind

De gepassioneerde kus van Scarlett O’Hara (Vivien Leigh) en Rhett Butler (Clark Gable) in Gone With The Wind mag niet in dit lijstje ontbreken.

Imagine Me And You

In Imagine Me And You lopen de temperaturen op tussen Piper Perabo en Lena Headey als Rachel en Luce, als ze zoenen op een bed van rozen.

Mr And Mrs Smith

Een van onze favoriete celebrity koppels (Brad Pitt en Angelina Jolie) samen in een film, waarin zij hun boosheid laten overtreffen door lust én liefde.

Spiderman

Een aparte positie, maar daardoor niet minder romantisch; deze kus van Mary Jane (Kirsten Dunst) en Spiderman (Tobey Maguire).

Titanic

All time favorite Titanic kan natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Als er een film volledig in het teken van de liefde staat, is het deze wel, met natuurlijk als hoogtepunt de kus op het schip van Jack (Leonardo DiCaprio) en Rose (Kate Winslet).

The Notebook

Misschien wel het schattigste koppel ooit: Ryan Gosling en Rachel McAdams als Noah Calhoun en Allie Hamilton in The Notebook. Als je het vertrouwen in de liefde even helemaal kwijt bent, is The Notebook de film die dat gelijk zal herstellen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Even wegzwijmelen: de 10 beste filmkussen op een rijtje
Sluiten