Je ex stalken: doodnormaal of creepy?

Je ex stalken: vinden we dat doodnormaal of is het creepy? En als we dat doen, doen we het dan vaak? En welke tactieken hebben we? Om het over de ex van je partner nog maar niet te hebben… Voeg stalk-account maar toe aan je woordenboek. In de nieuwe Girl Talk hebben we het over het stalken van je ex, hoe we dat doen, waarom we dat doen en hoe vaak.

Eén troost: je bent absoluut niet de enige die stalkt. Of het nu je ex is, de ex van je ex of een random iemand op wiens feed je out of the blue bent beland.

Je ex stalken

In de nieuwste aflevering van Girl Talk hebben we het over dit onderwerp: het stalken van je ex. Gina & Tess, Michelle & Bruna en Elise & Amika vertellen over hun stalk-gedrag. Hoe doen ze dat, hoe vaak stalken ze en wie stalken ze? En waarom doen we het eigenlijk in hemelsnaam?

Enneh… weet jij eigenlijk van je vriendinnen of ze dat doen en hoe vaak ze dat doen? Hebben zij een stalk-account? Goede conversation starter voor de volgende cheese and wine night.

Girl Talk

In deze derde aflevering van het nieuwe seizoen van Girl Talk hebben we het over het stalken van je ex. In Girl Talk – voor het geval je alle andere seizoenen hebt gemist (schaam je) – bespreken we uiteenlopende onderwerpen met een groepje meiden.

Oh en, bekijk ook de vorige aflevering van Girl Talk: Waarom vinden we het dateverleden van onze lover toch zo interessant?

Meer NSMBL video’s

Reageer op artikel:
Je ex stalken: doodnormaal of creepy?
Sluiten