Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 22 mei 2018

Prince Harry nodigde 2 exen uit op zijn bruiloft en daar had hij volkomen gelijk in

Hoewel het nu bijna onmogelijk is om Prince Harry met een andere vrouw dan Meghan Markle in te beelden, moeten we we natuurlijk niet vergeten dat hij in het verleden met andere meisjes heeft gedatet. Maar waar veel andere mensen hun ex-liefjes niet uitnodigen op hun bruiloft, deed Prince Harry dat wel. En terecht.

De exen van Prince Harry

Onder de 3.000 aanwezige gasten zaten ook Cressida Bonas en Chelsy Davey, beiden ex-liefjes van de prins. Harry en Chelsy hadden zeven jaar lang een knipperlichtrelatie, van 2003 tot 2010, waarna Cressida met de prins datete van 2012 tot 2014.

exen prince harry
Chelsy Davey
exen prince harry
Cressida Bonas

Waarom waren ze op de bruiloft?

Chelsy en Cressida waren dus uitgenodigd, maar waarom eigenlijk? Het is best wel gebruikelijk voor royals om hun vorige liefdes uit te nodigen voor hun bruiloft – vooral als ze nog steeds bevriend zijn. Prince Harry is nog steeds vrienden met zowel Chelsy als Cressida, dus dat verklaart een hoop. Zo zie je maar weer, het zijn ook maar gewoon mensen.

Het is zeker niet de eerste keer dat exen welkom waren op een koninklijk huwelijk. Zo nodigde Prince William voor zijn bruiloft in 2011 maar liefst vijf (!) exen uit. Prince Charles nodigde ook er ook twee uit op zijn bruiloft met Princess Diana, namelijk Camilla (met wie hij nu getrouwd is) en Diana’s zus Sarah McCorquodale, met wie hij ook kort een relatie had – al is het überhaupt vrij logisch dat je als zus van de bruid aanwezig bent.

Wat ons betreft getuigt het van pure klasse dat Prince Harry zijn vorige liefdes uitnodigde op zo’n belangrijke dag.  Good job, Harry! Kunnen veel mensen nog wat van leren.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Prince Harry nodigde 2 exen uit op zijn bruiloft en daar had hij volkomen gelijk in
Sluiten