Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 28 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Ben jij geghost? ‘Exit surveys’ zijn de nieuwe trend in datingland en dit is hilarisch

We weten allemaal wat ghosten is en waarschijnlijk hebben we het ook allemaal weleens meegemaakt. Je bent leuk met iemand aan het daten, chatten en flirten, en dan ineens is het stil. Voor dit fenomeen is er een hilarische oplossing, namelijk de ‘exit survey‘.

Stuur jouw ex-fling gewoon een reminder dat diegene nog even het reflectieformulier moet invullen.

Exit surveys‘ zijn de nieuwe trend in datingland en het is hilarisch

Als een baan verlaat vragen ze je ook om een uitgebreide vragenlijst in te vullen, dus waarom niet als je een romantische situatie verlaat? De exit survey is een nieuwe datingtrend, die populair is geworden op TikTok. In een van de populairdere video’s, geplaatst door gebruiker @stefdag, legt ze uit dat ze onlangs werd afgewezen door een man die ze “niet eens leuk vond”.

@stefdag

lmk if you want the pdf #ghosting #situationships #datingapps

♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

“please circle if I am cute, hot, sexy, or pretty (can and must circle all four)” vertelt de Tiktokker en wij gaan stuk. Deze variant is natuurlijk heerlijk om de ghoster nog eens flink in de maling te nemen, maar er zijn ook mensen die het serieuzer aanpakken. Als jij het zat bent om geghost te worden, dan is het ook mogelijk om in de enquête om serieuze feedback te vragen.

@riesling4prez

#datingtips #datingexpert #thisis30 #fyp #happyholidays #DoTheJuJu #nashvilledating #datingfail

♬ Ayy Ladies – Travis Porter

Wat te doen als je geghost wordt?

Het is onwijs klote als je verliefd bent en het contact met de ander ineens uitblijft. Eerst baal je natuurlijk enorm, maar wat daarna? Glamour UK ging in gesprek met datingcoach Harley Quinn en die heeft goed advies.

“Don’t take ghosting personally,” vertelt ze. “It isn’t a reflection of how smart, sexy or fun you are. Instead it’s a reflection of how capable your date is, at this point in their lives, to communicate and to sustain a relationship. If the person you dated has ghosted you, they don’t have these key relationship building qualities.”

Even relativeren? Deze zes vrouwen vertellen over hun afwijzing via een appje.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.