Deze bizarre namen zijn genomineerd voor de ‘faamnaam van 2018’

Komisch duo Coen en Sander van Radio 538 zijn elk jaar op zoek naar de gestoordste, bijzonderste namen van Nederland. Ook dit jaar zitten er weer pareltjes tussen de genomineerden die we met alle liefde delen. Wie wint de faamnaam van 2018? Hint: waarschijnlijk wil jij niet graag van naam ruilen.

De radio 538 faamnaam van 2018

Alle genomineerden zijn bekend. Achttien namen komen in aanmerking voor de faamnaam van 2018, waarvan de laatste twee gisteren door Linda bekend werden gemaakt. Klaar om hard te lachen?

De namen

Al een aantal jaar wordt er een faamnaam gekozen. Sander zegt hierover: “Als je zo’n leuke naam als Bente Bruin, Mario Netten of Loek Out hebt, dan verdien je het gewoon om in de spotlights gezet te worden. We zouden eigenlijk ook een prijs in het leven moeten roepen voor de ouders van deze Faamnaam-dragers, want wat een creativiteit komt er voorbij.”

Dit zijn de namen die genomineerd zijn. Bij sommige moet je even nadenken, maar als je hem eenmaal doorhebt…

1. Adrianus Bleeker

2. Anne Bol

3. Ben Streng

4. Christel Suiker

5. Cock Kriebel

6. Danny Deneuker

7. Francis Onderwater

8. Hilbrand Baar

9. Indy Buijs

10. Jack Pot

11. Joska Bouter

12. Klaar Wakker

13. Mat Zwart

14. Mike Tijssen

15. Riet Suiker

16. Sjef Kock

17. Willem Hartman

18. Willie Wortel

Alle genomineerden hebben zichzelf opgegeven of zijn opgegeven door een lieftallig iemand die hem of haar kent. Benieuwd wie deze felbegeerde prijs dit jaar in de wacht sleept? Op 29 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de Coen en Sander show op radio 538. Vorige jaren wonnen Chris Mus, Bennie Goedman en Let Sanders. Dat beloofd veel goeds.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

24 gekke Nederlandse achternamen waarvan je in je broek piest

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Deze bizarre namen zijn genomineerd voor de ‘faamnaam van 2018’
Sluiten