Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 18 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Fan van Selling Sunset? Dan wil je de Netflix-serie First Class direct gaan bingen

De realityserie First Class staat nog maar een paar dagen op Netflix, maar is nu al een ontzettend grote hit. Als je houdt van programma’s als Selling Sunset en Bling Empire dan is deze nieuwe Netflix-serie zeker een aanrader. First Class volgt namelijk een groep rijke vrienden die vooral feesten in Barcelona, Spanje.

I can put you in first class, up in the sky.

First Class

In de Netflix-serie volg je het fantastische leven van een groep vrienden die wonen en werken, maar vooral feesten in het prachtige Barcelona, Spanje. Zoals in veel realityprogramma’s vloeit ook in First Class de drank en drama rijkelijk en dat is precies waar we van houden. Veel fans zijn dan ook direct begonnen met het bingen van deze mini-serie.

First Class bestaat namelijk uit 6 afleveringen waarin ontzettend veel gebeurt. De cast bestaat namelijk uit journalisten, ontwerpers, artiesten, modellen en dj’s. Samen laten ze zien hoe het is om in deze kunstzinnige en historische stad te wonen. Daarnaast volg je hun luxe leven en laten ze hun liefde voor winkelen, luxe feesten en exclusieve evenementen maar al te graag zien.

Twitter

Kijkers zijn erg te spreken over deze nieuwe realityserie van Netflix. Ze zeggen op Twitter namelijk allemaal hetzelfde. Zo schrijft een kijker: “❤️❤️❤️❤️❤️❤️ we would already have it! #first class family” Andere kijkers schrijven: “I love patochadas! ❤️”, “I can’t wait!!!!!! 😍❤️🔥 👏🏽👏🏽 👏🏽”, “I loved it! Finally a friends reality show, without so much drama, where friendship and fun are highlighted 🔅” en “🔥🔥🔥🔥 SUPER!!!!!”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.