Renée
Renée Entertainment 30 mrt 2017

Fan van Homeland en House Of Cards? Dan moét je deze serie zien

Ben jij altijd als eerste klaar met het nieuwe seizoen van Homeland of House of Cards, en ben je eeuwig op zoek naar series om heerlijk in deze spanning te blijven? Dan hebben we een hele mooie tip voor je. En bijzonder genoeg komt deze ook nog eens van Hollandse bodem.

Het gebeurt niet al te vaak in ons eigen land, daar zullen we eerlijk in zijn, maar de serie Brussel heeft ons toch echt helemaal te pakken. De kwalitatieve hitserie is een combinatie van alle achterbakse en geniepige praktijken zoals we ze kennen uit House of Cards en de psychologische aspecten van Homeland, in combinatie met politieke criminaliteit uit Europa en als kers op de taart nog een fascinerende powervrouw. Het speelt zich allemaal dicht bij huis en in Europa af, maar toch heeft het een heerlijke internationale allure die we niet vaak tegenkomen.

Het fijnste naar onze mening? Dat er gewoon echt heel veel gebeurt, op heel veel vlakken. Brussel gaat om bedrog binnen de hogere niveaus van onze samenleving, en wie niet bedriegt, wordt bedrogen. De serie gaat over machtsmisbruik en diverse spelletjes die hierdoor gespeeld worden, maar gaat ook enorm diep in op de emotie van de hoofdrolspelers.

Zo speelt actrice Johanna ter Steege ijzersterk de rol van Moniek van Dalen; een succesvolle, super stijlvolle zakenvrouw en bestuurslid van een grote oliemaatschappij. Moniek verliest een enorme deal van haar Russisch-Oekraïense ex-minnaar, die er geen moeite mee heeft om haar op werkvlak te benadelen. De allure en klasse die Moniek uitstraalt is fantastisch om te zien en met weinig andere series of hoofdrollen te vergelijken.

In de serie zien we alles van geld tot powervrouwen en van terrorisme tot het politiebureau, en dat is wat het een heerlijke serie maakt voor iedereen. Waar dit alles samenkomt? In Brussel.

Kijken?

Iedereen kan nu al gratis de eerste drie afleveringen zien via de Brussel-pagina van KPN en KPN klanten bekijken de hele serie via kanaal 18. Wij zijn in ieder geval mega enthousiast dat er weer eens een écht sterke Nederlandse serie op tv is, en hopen dat jij er net zo van zult genieten. Laat je ons weten wat je er van vindt?

in samenwerking met KPN

Reageer op artikel:
Fan van Homeland en House Of Cards? Dan moét je deze serie zien
Sluiten